Χατζηγιάννης: Ο Ρέμος μου παίρνει τα κορίτσια

Ρέμος: Με τον Μιχάλη έχουμε πολλά κοινά

Χατζηγιάννης: Ο Ρέμος μου παίρνει τα κορίτσια

Λένε πως όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού , το κρατάνε μανιάτικο. Κρατήστε κι εσείς την αστρολογική αυτή άποψη και ας... ξανασυστηθούμε.

Όχι ακριβώς εμείς δηλαδή, αλλά οι… δυο αγαπημένοι της Ζέτας. Ο πρώην και ο νυν, ντε. Ο Αντώνης και ο Μιχάλης.

Ο Ρέμος ανήκει στον αστερισμό των δίδυμων. Ο Χατζηγιάννης είναι Σκορπιός.(Θα αρχίσει τις ερωτήσεις η διευθύντρια τώρα τι θέλω να πω και που το πάω, αλλά μη βιάζεσαι). Γιατί ακριβώς εδώ κολλάει αυτό που σας είπα να κρατήσετε.

Γιατί άμα ακούσεις την κυρία Λίτσα να σου λέει τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού θα σου πει ότι αν του κάνεις κάτι θα το κρατήσει και τσουπ, όταν έρθει η ώρα θα το βγάλει το κεντρί του.

Και εξηγούμαι, χωρίς παρεξήγηση, κάνοντας φλας- μπάκ και αλιεύοντας με τη βοήθεια του « Κους κους το μεσημέρι», τις κάτωθι δηλώσεις.

«Μου παίρνει όλα τα κορίτσια», είχε δηλώσει ο 2005 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον Αντώνη Ρέμο, όταν και οι δυο πανευτυχείς και μέσα στα χαχαχουχα, τις αγκαλιές και τα φιλιά μιλούσαν για τη συνεργασία τους.

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Ο Χατζηγιάννης είναι Σκορπιός. Ο Ρέμος του έπαιρνε τα κορίτσια. Οι Σκορπιοί δεν ξεχνούν. Η Ζέτα ήταν κορίτσι του Ρέμου. Η Ζέτα είναι τώρα η αγαπημένη του Μιχάλη. Άρα; Μια χαρά τα λέει η κ. Λί��σα.

Και για να σοβαρευτούμε,(περισσότερο), οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν στο Αθηνών –Αρένα, για μια σεζόν, (παραπάνω δεν έβγαλαν!). Τότε λοιπόν πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν ότι οι δυο τους, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις. Στο πλαίσιο των δηλώσεων για την προώθηση του σχήματος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε τότε πει χαριτωμένα ότι το μόνο που τους χωρίζει είναι ότι ο Ρέμος του παίρνει τα κορίτσια και ότι: «έχουμε κόντρα για το play station».

Ο Αντώνης Ρέμος από την πλευρά του είχε διαψεύσει ότι δεν έχουν καλές σχέσεις και μάλιστα είχε δηλώσει. «Έχουμε πολλά κοινά. Μένουμε στην ίδια γειτονιά (!!!), λέει ότι είναι καλός στο play station, αλλά αυτό θα το δούμε».

Ο χρόνος πέρασε και τα κοινά μεταξύ τους μεγάλωσαν .

Η πρώην του Ρέμου έγινε νυν του Μιχάλη, ενώ στα κοινά παρακαλώ να συμπεριληφθεί και το γεγονός ότι η Υβόννη του Ρέμου πρωταγωνίστησε στο video clip, του Χατζηγιάννη.

Τώρα αν θα πολλαπλασιαστούν τα κοινά δεν το ξέρω αλλά τα… κενά, σίγουρα

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τραγουδιστών από την εκπομπή Κους κους το μεσημέρι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top