Ο Μαραντίνης μιλά για τα «αγκάθια» στον γάμο με τη Χρηστίδου

«Η ζωή μου παραήταν στο προσκήνιο. Μπερδεύτηκαν λίγο οι ισορροπίες»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη

Για την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό από τη Σίσσυ Χρηστίδου πριν από περίπου τρία χρόνια, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Με τη Σίσσυ ξεφύγαμε λίγο στο κομμάτι της έκθεσης»

Ο γνωστός τραγουδιστής και frontman των Onirama, αρχικά αναφέρθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. «Δε θα ξαναπαντρευόμουν. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και να σκεφτώ, αν θα πάω και σε γάμο φίλου μου», δήλωσε με χιούμορ. 

Ο Θοδωρής Μαραντίνης συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer

Ο Θοδωρής Μαραντίνης συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer

Όσο για τη δημοσιότητα και το θέμα του χωρισμού του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ανέφερε: «Τα Μέσα μου φέρθηκαν αρκετά καλά. Κάποιες φορές στεναχωρήθηκα. Σαφώς ξέφυγαν κάποιες φορές. Μετά τον χωρισμό μου φέρθηκαν λίγο πιο άσχημα από ό,τι περίμενα. Η προσωπική μου ζωή με τη Σίσσυ παραήταν στο προσκήνιο, υπάρχει βέβαια κι η παγίδα με τα social...». 

«Προς τιμήν τους, κάποιοι δημοσιογράφοι, όταν μιλήσαμε, σεβάστηκαν το θέμα του ότι δεν μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε, όταν υπάρχουν παιδιά και λειτούργησαν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Τους ευχαριστώ για αυτό. Επομένως, σε έναν μέσο όρο, θα έλεγα ότι μου φέρθηκαν καλά», συμπλήρωσε στη συνέχεια. 

Σίσσυ Χρηστίδου: Ευχήθηκε on air στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη

«Εγώ κάνω μια δουλειά που έχει μια διαφορετική οπτική και η Σίσσυ μια δουλειά με άλλη οπτική. Ίσως μπερδεύτηκαν λίγο οι ισορροπίες», εξήγησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου σε νυχτερινή τους έξοδο το 2018

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου σε νυχτερινή τους έξοδο το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top