Αλίκη Κατσαβού: «Ήταν τεράστια μαχαιριά, δεν μπορούσα να βιοποριστώ»

Οι δυσκολίες που συνάντησε η ηθοποιός μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσά

είτε τη συνέντευξη της Αλίκης Κατσαβού στο Breakfast@Star

Πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή.

Κατσαβού 2 χρόνια από τον θάνατο του Βουτσά: Ο Φοίβος θέλει να σου μιλήσει

Η Αλίκη Κατσαβού όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να φανεί δυνατή για τον γιο της, Φοίβο Βουτσά, που την έχει ανάγκη.

 

Τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντα εύκολα για τη χήρα του «αιώνιου έφηβου» του ελληνικού κινηματογράφου μετά τον θάνατό του.
«Προσπαθώ και επιστρατεύω κάθε ίχνος χιούμορ που έχω και όπως σου είπα είμαι αποφασισμένη να πάνε όλα καλά, παρ’ όλες τις τρικυμίες. Δεν επιτρέπεται να κουβαλάω δικές μου ανασφάλειες, φοβίες και να τις περνάω παιδί. Η τέχνη περνάει εδώ και χρόνια πολύ δύσκολα.
Εγώ έχω τη Θεατρομάθεια, μια εταιρεία που κάνει παραστάσεις, σεμινάρια, πολλές δραστηριότητες γύρω από την παιδαγωγική μέσω του θεάτρου, εδώ και 21 χρόνια. Ακόμα και τα δύο τελευταία σκοτεινά χρόνια της πανδημίας, έκανα παραστάσεις μέσω ίντερνετ, με χορηγία και μπόρεσα να διασώσω τον σπόρο της δουλειάς μου», είπε αρχικά για το γεγονός ότι μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί.

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος δε βλέπει ταινίες με τον μπαμπά του»

Η ίδια συνάντησε και πολλές οικονομικές δυσκολίες: «Υπήρξε μια τεράστια «μαχαιριά», δυσκολία, εκείνο το καλοκαίρι που ακολούθησε την άνοιξη του ‘20 που πέθανε ο Κώστας. Δεν μπορούσα να βιοποριστώ, δεν υπήρχε έσοδο μέσα στο σπίτι, γιατί όλα ανατράπηκαν λόγω της πανδημίας. Σκοτεινή περίοδος, μέχρι που μπόρεσα και βρήκα μια δουλειά στην τηλεόραση. Από εκεί και πέρα όμως, είναι πάλι μια πορεία προς το φως», πρόσθεσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν».

Κατσαβού: Τι είπε για την προσωπική της ζωή μετά τον θάνατο του Βουτσά

«Δεν έχω βοήθεια, μόνη μου τα βγάζω πέρα. Βρέθηκα και στη δύσκολη θέση, να φροντίζω και τη μητέρα μου από τον Νοέμβριο του ‘20 και την έχω και αυτή μαζί μου. Λυγίζω, πονάω, αλλά ξανά σηκώνομαι και προχωράω όπως όλοι. Δεν παραιτούμαι, όσο είμαι ζωντανή», κατέληξε η Αλίκη Κατσαβού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top