Γιώργος Γεροντιδάκης: Ο πρώτος ρόλος, η σύντροφος και το Ιnstagram του

Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έχει σχέση με τη μακιγιέζ της σειράς

Ξεκίνησε ως ο απόλυτος κακός της μικρής οθόνης, αλλά την τελευταία σεζόν «έσπασε» και μας έδειξε και την ευαίσθητη πλευρά του. Ο ρόλος του σκληροτράχηλου «Μελέτη» στη σειρά Άγριες Μέλισσες, «απογείωσε» την καριέρα του… ταγμένου από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ηθοποιού Γιώργου Γεροντιδάκη

Ως «Μελέτης» στις Άγριες Μέλισσες έκανε τη μεγαλύτερη τηλεοπτική του επιτυχία

Το αγοράκι από την ταινία Peppermint κι ο ψιλόλιγνος έφηβος από την καθημερινή σειρά Βέρα στο Δεξί, έχει μετατραπεί σε έναν πολύ καλό ηθοποιό και γοητευτικό άντρα. 

«Μελέτης» από «Άγριες Μέλισσες»: Δέχεται επιθέσεις μίσους στον δρόμο!

Ποιος είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης

Γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1988 στην Αθήνα.

Είναι 33 χρόνων κι ανήκει στο ζώδιο του Τοξότη.

Έχει ύψος 1,92.

Κατάγεται από τα Χανιά.

Γιώργος Γεροντιδάκης Peppermint

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης σε ηλικία 11 ετών στην ταινία Peppermint

Σε ηλικία 11 ετών επιλέχτηκε από το σκηνοθέτη Κώστα Καπάκα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Peppermint του 1999, ένα από τα ελληνικά blockbusters της χρονιάς.

Άγριες Μέλισσες - Γεροντιδάκης: Ο αδερφός του είναι σεφ στο εξωτερικό!

Στη συνέχεια συμμετείχε στην καθημερινή σειρά της ΕΤ1, Στα Φτερά του Έρωτα

Το 2004, εμφανίστηκε στη δραματική σειρά Απόσταση Αναπνοής.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με τον Παναγιώτη Καρμάτη και την Ευδοκία Ρουμελιώτη σε παράσταση το 2008 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Από το 2004 μέχρι το 2007 συμμετείχε στην καθημερινή σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση Βέρα στο Δεξί στο Mega, στον ρόλο του «Διονύση Καλπακλή», τηλεοπτικό γιο του Παύλου Κοντογιαννίδη.

Το 2008, πρωταγωνίστησε μαζί με την Νένα Μεντή στη κωμική σειρά Επτά Θανάσιμες Πεθερές

Από το 2008 μέχρι το 2010 συμμετείχε στην αστυνομική κωμική σειρά L.A.P.D. ενώ παράλληλα έπαιζε και στις σειρές Το σόι μου μέσα και Ιατρικό Απόρρητο. Το 2010, έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Η Οικογένεια Βλάπτει.

Επέστρεψε τηλεοπτικά, μετά από χρόνια αποχής, αφού είχε αποφασίσει να επικεντρωθεί κυρίως στο θέατρο, τη σεζόν 2018-2019, έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην καθημερινή σειρά Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς στο Open.

Γιώργος Γεροντιδάκης Κάτια Δανδουλάκη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την τηλεοπτική του μητέρα, Κάτια Δανδουλάκη

Από το 2019 μέχρι σήμερα, υποδύεται τον Μελέτη Ζωητό στη δραματική σειρά Άγριες Μέλισσες στον ANT1.

Η προσωπική ζωή του Γιώργου Γεροντιδάκη

Ο ηθοποιός των Άγριων Μελισσών δε συνηθίζει να αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, παρ’ όλα αυτά, έχει δηλώσει πως δεν είναι μόνος. 

 

 

Η σύντροφός του είναι η  Άσπα Κωνσταντοπούλου, η γυναίκα που κρύβεται πίσω από τις «μεταμορφώσεις» των ηρώων της σειράς του ΑΝΤ1

Η σύντροφος του ηθοποιού με την Κάτια Δανδουλάκη

«Μένω με τη σύντροφό μου, με την οποία έχουμε μια αρμονική σχέση. Η ιδανική σχέση είναι όμορφη και χαλαρή. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις στα μάτια της συντρόφου σου ότι επιθυμεί να εξελιχθείς, να προοδεύσεις. Είναι υπέροχο να καλυτερεύεις μέσα από μια σχέση.

Πλέον παρατηρώ το βλέμμα των ανθρώπων και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Όταν ήμουν μικρότερος κοιτούσα την εικόνα, γεμίζοντας έτσι τα κενά μου. Τώρα, όμως, δεν έχω κανένα κενό. Χαίρομαι που υπάρχει η σύντροφός μου στη ζωή μου, με την οποία καταλαβαινόμαστε ουσιαστικά», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top