«Δεν μπορείς να βγαίνεις με ύφος βιασμένης γιατί σου πέταξαν καρέκλα… »

Όσα είπε γνωστός ηθοποιός για τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα

Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Καρκά για το ελληνικό #metoo. Ο ηθοποιός έριξε τα «βέλη» του στη Ζέτα Δούκα, λέγοντας πως δεν ήταν σωστό να βγαίνει δημόσια «με ύφος βιασμένης και να καταγγέλλει ότι της πέταξαν μια καρέκλα πριν έντεκα χρόνια». 

Τι είπε ο ηθοποιός Καρκάς για τη νέα δίκη για βιασμό μετά την αθώωσή του

καρκασ

Γιώργος Καρκάς

ζετα δουκα

Ζέτα Δούκα

Σοκάρει η Ζέτα Δούκα: «Ο Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε στο θέατρο»

«Το #metoo είναι κατά 70% ένα παράνομο πράγμα, ο τρόπος που έγινε. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να βγει να πει ότι έχει κακοποιηθεί χωρίς να έχει πάει πρώτα στον εισαγγελέα να το καταθέσει.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων λένε ότι τα ήξεραν και ήταν μπροστά. Τι περίμεναν; Τον κορωνοϊο; Να ξεφουσκώσουν οι δουλειές και να μην έχει κανένας ανάγκη κανέναν για 1 - 2 σεζόν και να ανοίξουν κάποια στόματα; Εφόσον ήσασταν μπροστά, είστε διπλά ένοχοι. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι συνάδελφοι δίνουν τόσες συνεντεύξεις για να πουν πως ήταν η συνεργασία τους με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Δουλειές δεν έχετε;

Δεν μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα πριν έντεκα χρόνια. Αν σου πέταξαν την καρέκλα, καλώς να το πεις και να σηκωθείς να φύγεις εκείνη την ώρα. Το να βγεις να το πεις αμέσως μετά την κατάθεση ψυχής της Σοφίας Μπεκατώρου και να βγεις να πεις για την καρέκλα…

Έχει προφυλακιστεί όποιος ήταν να προφυλακιστεί αν υποθέσουμε ότι ήταν επικίνδυνος για την κοινωνία, δεν είναι πια γιατί είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα το ράβουμε και το βουλώνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρκάς στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top