Βάνα Μπάρμπα: Έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους - Τι συνέβη;

Πολύ δύσκολες ώρες για την ηθοποιό!

Η ενόχληση της Βάνας Μπάρμπα σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη

Δύσκολα είναι τα τελευταία 24ωρα για τη Βάνα Μπάρμπα, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν είπα ότι είναι άσχημη η Μαρία Κίτσου!»

Φωτογραφία ndp

Η ηθοποιός με σχετική ανάρτησή της έκανε έκκληση στο διαδικτυακό της κοινό να στείλει όλη του τη θετική ενέργεια μαζί με ευχές στην αγαπημένη της μητέρα, η οποία βρίσκεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Βάνα Μπάρμπα: Ποζάρει αγκαλιά με την πανέμορφη κόρη της, Φαίδρα!

Η ίδια δεν έχει λείψει λεπτό από δίπλα της και όπως αναφέρει στη δημοσίευσή της, λόγω της σοβαρής κατάστασης της μαμάς της, νιώθει σαν να βλέπει ένα μωρό, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε γιατρούς και προσωπικό που στέκονται στο πλευρό της αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Αγαπητοί φίλοι ζητώ τις ευχές σας.. Για το πιο πολύτιμο πλάσμα της ζωής μας…Την μητέρα…Είμαι στο νοσοκομείο δίπλα της και βλέπω ένα μωρό.. πια ..Στείλτε νοερά.. ευχές και αγάπη.. Και θα τα καταφέρουμε Ευχαριστώ Νοσοκομείο Φιλιατών.. όλο το προσωπικό καθώς και τους γιατρούς.. που κάνουν τόσο ευγενικά το χρέος τους.. σας ευχαριστώ. Και εγώ και η μικρή μου αφροδιτη», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top