Έλληνας τραγουδιστής: «Διαβάζω το τραγούδι μου και νομίζω ότι είναι ποίηση»

«Θέλω να είμαι μετριόφρων» είπε

«Το τραγούδι ‘’Με τα ίδια μάτια’’ το διαβάζω καμιά φορά και νομίζω ότι είναι ποίηση. Χωρίς παρεξήγηση, θέλω να είμαι μετριόφρων. Το έγραψα και ανακουφίστηκα κάπως», είπε ο τράπερ Fy.

fy αρναούτογλου

Light, Mad Clip, FΥ: H απονομή για τα πλατινένια & χρυσά singles

Οι στίχοι του τραγουδιού που έχει ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια views στο Youtube:

Ρωτάνε τι μ απασχολεί 
Νομίζουν είναι το μαλλί μου 
Μα έχω τόσα προβλήματα 
Μου έχει λείψει το να ‘μαι παιδί 
Γι’ αυτό και πάω στα σχολεία μου 
Μπας και με δω εκεί 
Και θυμηθώ τα όνειρα στα διαλείμματα 

Μ απασχολεί 
που πριν απ’ το σώμα μου γερνάει η ψυχή 
Και τα μάτια μου έχουν δει 
Πολύ πιο πολλά απ’ αυτά που ΄πρεπε να έχουν δει 
Έχω ζήσει τόσα όνειρα μα και τόσους εφιάλτες 
Έχω μάθει να στερούμε για χρόνια μα θέλω τα πάντα αν πεινάσω…

Ο Fy μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ‘’The 2Night Show’’ για το πόσο τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του, ενώ αποκάλυψε ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στις εξαρτησιογόνες ουσίες.

 «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν εννέα ετών. Εμένα ο χωρισμός τους δε με απασχολούσε καν… Ο πατέρας μου, μου έλεγε ότι ήμουν κοσμόπουλος, δηλαδή ότι ήμουν στον κόσμο μου. Ένιωσα πως με πληγώνει το γεγονός ότι χώρισαν όταν άλλαξα σχολείο και είχα άλλη αντιμετώπιση. Ήμουν στο περιθώριο επειδή τύχαινε στην περιοχή οι γονείς μου να είναι οι μοναδικοί που έχουν χωρίσει. Πήρα και παίρνω τη μέγιστη αγάπη από τους γονείς μου… Προτιμώ που χώρισαν και ήταν καλύτερα από το να παίρνω μία ψευδή αγάπη…Το θέμα είναι να μην το ταυτίσουν με αυτό το ψεύτικο θέμα. 

Βρέθηκα κοντά στις ουσίες και ίσως πιο νωρίς απ’ όσο θα βρισκόταν κάποιος άλλος. Αλλά δεν με επηρέασε κάποια κατάσταση. Είχα άμυνες. Έβλεπα ότι στις κακές καταστάσεις δεν είχα δύναμη να σηκωθώ και να πατήσω στα πόδια μου… Αφού κατάλαβα ότι κάποια πράγματα δεν με βοηθάνε είπα να τα κόψω», είπε ο δημοφιλής στους νέους τραγουδιστής.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top