Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δε θα είμαι του χρόνου στις "Άγριες Μέλισσες"»

Όσα είπε η τηλεοπτική «Θεοδοσία» για τη σχέση της με τον γιατρό «Βασταρδή»

Στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Δημήτρη Σαμόλη.

Πρωταγωνίστρια από «Άγριες Μέλισσες»: «Έψαχνα 2 ευρώ για να φάω!»

Η τηλεοπτική «Θεοδοσία» εξομολογήθηκε στον Γιάννη Πουλόπουλο ότι από τη νέα σεζόν δε θα συνεχιστεί ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1: «Δε θα είμαι του χρόνου στις ‘Άγριες Μέλισσες’ γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί από γραφής, δε γίνεται, μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε. Από εκεί και πέρα άμα σε πάει κάπου το σενάριο δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό».

Όσον αφορά στην αδιαθεσία που είχε πριν από την καραντίνα, ανέφερε ότι επιθυμεί να κάνει τεστ αντισωμάτων για κορωνοϊό, καθώς τότε είχε όλα τα συμπτώματα της νόσου.

Δημήτρης Σαμόλης:Ο γιατρός από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι και τραγουδιστής

Τέλος, για το αν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Σαμόλη που υποδύθηκε τον γιατρό Αλέξανδρο Βασταρδή στη σειρά, ξεκαθάρισε: «Μας θέλει μαζί ο κόσμος, φοβερή επιτυχία αυτό το ζευγάρι. Δε θα μπορούσα να τον δω ερωτικά, ο Δημήτρης είναι φίλος μου χρόνια, είναι άλλη η σχέση μας».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top