Τανιμανίδης: Μας δείχνει πώς είναι μία Δευτέρα πρωί τη μετα -κορωνοϊό εποχή

Η εικόνα μιλάει μόνη της...

Αυτή είναι η αγαπημένη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη

Μετά την επέλαση της πανδημίας του Covid- 19 στον πλανήτη, η ζωή όλων μας άλλαξε κατά πολύ. Πλέον, ο καθένας από εμάς κρατάει αποστάσεις από τους άλλους, προσέχει τα αντικείμενα που αγγίζει, δεν πιάνει το πρόσωπό του όταν βρίσκεται έξω και πλένει συνεχώς τα χέρια του.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Η πρώτη εξόρμηση μετά την καραντίνα σε ελληνικό νησί

Όπως είναι φυσικό, τα μέτρα που τηρούνται πλέον στα ιατρεία είναι πολύ αυστηρά για τη δημόσια υγεία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να μας δείξει σήμερα μέσω Instagram και με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, πώς είναι μία απλή Δευτέρα πρωί στον οδοντίατρο τη μετα -κορωνοϊό εποχή.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέβασε μία φωτογραφία από το ιατρείο της οδοντίατρου του και τα μέτρα που τηρεί εκείνη και οι συνεργάτες της, ως θα έπρεπε όλοι οι γιατροί να κάνουν, θυμίζουν περισσότερο επίσκεψη σε… πυρηνικό αντιδραστήριο! 

«Εδώ βλέπετε μια απλή Δευτέρα πρωί στην post-COVID-19 εποχή! Όχι δεν έχω επισκεφθεί κάποιον πυρηνικό αντιδραστήρα...για έναν καθαρισμό πήγα στην φίλη μου οδοντίατρο @angeliki_andrews, η οποία απλά τηρεί οοοολα τα μέτρα ασφαλείας! #covidwho #dentist #newage», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε ο παρουσιαστής. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top