Τανιμανίδης: Κι όμως το αγαπημένο του ταξίδι δεν ήταν με τη Χριστίνα Μπόμπα

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή στο Instagram

Όσα είχαν πει Σάκης και Χριστίνα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την δωρεά πλάσματος που έκαναν για τη θεραπεία του κορωνοϊού

Μία διαφορετική ανάρτηση από εκείνες που μας έχει συνηθίσει έκανε σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης λόγω της ημέρας, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 101 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων και η 19η του Μαΐου έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως η Ημέρα Μνήμης.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Τέλος η απομόνωση - Πού βρέθηκαν την Κυριακή;

Να θυμίσουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης είναι Πόντιος και πολλές φορές μιλά δημόσια και με πολλή περηφάνια για την καταγωγή του.

Με αφορμή την ημέρα, μάλιστα, θυμήθηκε και το αγαπημένο του ταξίδι, το οποίο δεν το έκανε μαζί με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, όπως θα περιμέναμε, αλλά μαζί με τον πατέρα του, Στέφανο Τανιμανίδη. Πατέρας και γιος είχαν τότε επισκεφτεί την Παναγία Σουμελά.

 

«Σήμερα, 19 Μαΐου, θυμήθηκα και πάλι το ταξίδι μου στην Παναγία Σουμελά, με τον πατέρα μου πριν λίγα χρόνια...ίσως το πιο ωραίο μου ταξίδι από όλα!@tanimanidiis_stefanos #temeteron #pontos #peace», σημείωσε ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον αγαπημένο του μπαμπά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top