Χώρισε ο Σπύρος Χαριτάτος με την Τουρκάλα αγαπημένη του

Τι έφερε το τέλος στη σχέση τους;

Χώρισε ο Σπύρος Χαριτάτος με την Τουρκάλα αγαπημένη του
Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Σπύρου Χαριτάτου με την 28χρονη Τουρκάλα αγαπημένη του Γκιουνάι. Ο παρουσιαστής και η γοητευτική Τουρκάλα δικηγόρος, ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα έκαναν ο,τι μπορούσαν για τη σχέση τους, και προσπαθούσαν όσο γίνεται να μοιράζουν τα χιλιόμετρα που τους χώριζαν.

Σύμφωνα με την «Espresso», τα ταξίδια από Αθήνα-Κωνσταντινούπολη και τούμπαλιν ήταν συχνά και για τους δυο ενώ πολλές φορές μοιράζονταν την διαδρομή και συναντιούνταν στη Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα.

Φαίνεται όμως πως η απόσταση υπήρξε το αγκάθι στη σχέση τους και έφερε τον οριστικό χωρισμό ανάμεσα τους λίγο μετά το Πάσχα. Σταδιακά η χημεία, ο έρωτας και η λαχτάρα να συναντήσει ο ένας τον άλλον, ξεθώριασαν από τα χιλιόμετρα, δείχνοντας πως αυτή η σχέση όσο δυνατή κι αν ήταν, έχει κάνει τον κύκλο της.

Από την πρώτη στιγμή του χωρισμού του, δίπλα στον Σπύρο Χαριτάτο ήταν οι πολύ καλοί του φίλοι αλλά και οι συνεργάτες του που τον συμβούλεψαν να αναζητήσει τον έρωτα στα… πάτρια εδάφη!

Ο παρουσιαστής άλλωστε έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς, καθώς είναι κάτι που τον «τρώει» το τελευταίο διάστημα, βλέποντας τους φί��ους του αλλά και τον κολλητό του -Γιώργο Καραμέρο- να έχουν τα δικά τους πιτσιρίκια.

Δείτε παλαιότερη συνέντευξη του Σπύρου Χαριτάτου στην Τατιάνα Στεφανίδου…


Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top