Aniston: Η φωτογραφία με το πεταμένο φόρεμα στη μπανιέρα!

«Ελπίζω να της το έβγαλε ο Brad Pitt»-Πανζουρλισμός στα social media

Χαμός έχει γίνει στα social media με τις φωτογραφίες που ανέβασε η Jennifer Aniston μετά τα βραβεία SAG.

Ο λόγος για το σέξι εκρού σατέν φόρεμα, ένα vintage John Galliano για τον Dior, με εκπληκτικά κοψίματα, με το οποίο άφησε τους πάντες έκθαμβους.   

Μάλιστα, οι φωτογραφίες της όπου για πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια διαζυγίου, είχε πέσει στην αγκαλιά του Brad Pitt στα παρασκήνια των βραβείων SAG, έγιναν το πιο viral στιγμιότυπο όχι μόνο των βραβείων SAG αλλά και της χρονιάς.

Η Jennifer, λοιπόν, αφού προσέφερε το πιο viral στιγμιότυπο των SAG επέστρεψε σπίτι της και θέλησε να ανεβάσει κάτι αστείο! 

Η πρώτη φωτογραφία ήταν πραγματικά αστεία. Έδειχνε πώς η Aniston κατάφερε να φθάσει ατσαλάκωτη στον χώρο όπου διεξαγόταν η τελετή απονομής.

Η δεύτερη όμως ήταν ιδιαιτέρως σέξι. Η ηθοποιός ενδεχομένως να θέλησε να δείξει πώς καταλήγει ένα υπέρλαμπρο φόρεμα, ωστόσο ο τρόπος που το είχε πεταμένο στην μπανιέρα έκανε τη φαντασία πολλών να οργιάσει.

SAG: Τα τρυφερά ενσταντανέ Άνιστον - Πιτ 15 χρόνια μετά το διαζύγιό τους

Λάδι στη φωτιά έριξε η λεζάντα της Jennifer στη φωτογραφία: «Χωρίς ζάρες… πιο δύσκολο από ό,τι φαίνεται! Κάπου ανάμεσα στις δύο αυτές φωτογραφίες, οι συνομήλικοι μου έδωσαν ένα δώρο που θα αγαπώ και μια νύχτα που δε θα ξεχάσω ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά. «Σας ευχαριστώ @sagawards, @ theemorningshow, και το απίστευτο cast μας. Ας επιστρέψουμε στη δουλειά!».

Η ατάκα «μια νύχτα που δε θα ξεχάσω ποτέ», η οποία προφανώς αναφερόταν στο βραβείο που κέρδισε στα SAG, ήταν ικανή να πυροδοτήσει τα σχόλια περί επανασύνδεσης Aniston-Pitt!

«Ελπίζω ο Μπραντ να έβγαλε αυτό το φόρεμα», «Ήσουν υπέροχη!», «Πού είναι ο Μπραντ;», ενώ κάποιος άλλος ρώτησε αν «ο Μπραντ έβγαλε τη φωτό» και ένας ακόμη: «Είναι αυτό το μπάνιο του Μπραντ Πιτ;».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top