Εύα Τσάχρα: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο - αστραπή!

Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άλεξ Μπούντρο, έπειτα από 6 μήνες

Η Εύα Τσάχρα εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και το ταλέντο της στο «Your Face Sounds Familiar».

Η όμορφη τραγουδίστρια αλλά και ηθοποιός πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άλεξ Μπούντρο, έπειτα από έξι μήνες σχέσης.

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μόλις παντρεύτηκε!

Ροκ όπως και η ίδια το νυφικό που επέλεξε η Εύα /Φωτογραφία Instagram

Η Εύα μίλησε πρώτη φορά για τον γάμο – αστραπή στο περιοδικό «People» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολλοί ίσως να σκεφτούν πως όλα έγιναν νωρίς. Δεν είμαστε, όμως, είκοσι χρόνων. Από την άλλη, πάντα σκεφτόμουν πως θέλω κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο γάμος είχε γίνει αυτοσκοπός. Πάντα, όμως, φοβόμουν μη μείνω μόνη μου. Ίσως να οφείλεται στον χωρισμό των γονιών μου, όταν ήμουν 18 ετών. Γκρεμίστηκαν πολλά εκείνη την εποχή, διότι η οικογένειά μου ήταν πρότυπο για μένα. Με πείραξε πολύ ο χωρισμός τους κι ακόμα και σήμερα κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, μεγαλώνοντας κατάλαβα πως έπρεπε να γίνει για το καλό όλων μας».

Το ζευγάρι με τον «κουμπάρο» του Άλεξ Οικονόμου /Φωτογραφία Instagram

Η ίδια αποκάλυψε ότι πριν γίνου σύζυγοι ήταν φίλοι και συνεργάτες. «Βασικά, ήμασταν φίλοι και συνεργαζόμασταν για αρκετά χρόνια. Είναι κιθαρίστας. Ουσιαστικά ήταν μια φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα. Μας γνώρισε ο συνάδελφος και φίλος Άλεξ Οικονόμου, που ήταν και ο κουμπάρος μας. Αν με ρωτούσες πριν από έναν χρόνο, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου αυτή η εξέλιξη. Αλλά η ζωή τα φέρνει διαφορετικά. Παρότι στην αρχή τού έψησα το ψάρι στα χείλη, κατάφερε να με τουμπάρει. Μόλις τον περασμένο Γενάρη γίναμε ζευγάρι και ύστερα από λίγους μήνες παντρευτήκαμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top