Κώστας Ευριπιώτης: Οι προσευχές και το δώρο της οικογένειάς του

Σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός

Ράγισε καρδιές το δώρο που έκανε η οικογένειά του στον Κώστα Ευριπιώτη που εδώ κι αρκετό καιρό νοσηλεύεται στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso στο αριστερό του χέρι, ο αγαπημένος ηθοποιός φοράει ένα κομποσκοίνι με τους 12 Αποστόλους. Πρόκειται για δώρο που του έκαναν τα παιδιά του για να τον φυλάει από κάθε κακό. Μάλιστα πρόσφατα τον επισκέφθηκε και ο πνευματικός του. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται. Δίπλα στον Κώστα Ευριπιώτη είναι συνεχώς η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του πηγαίνουν και, γνωρίζοντας την μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό ο αγαπημένος ηθοποιός, του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια. Προσπαθούν κι εκείνοι να νιώσουν ότι έτσι δίνουν κουράγιο στον αγαπημένο τους άνθρωπο. Ωστόσο, η ανησυχία όλων είναι διάχυτη.

Κώστας Ευριπιώτης: Το μήνυμα των παιδιών του για τις δύσκολες ώρες

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κώστας Ευριπιώτης

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ηθοποιός και σεναριογράφος Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο γνωστός «Χλαπάτσας» από τη σειρά «Της Ελλάδας τα παιδιά», βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο για να τον δει, να του σφίξει το χέρι, να του δώσει κουράγιο για να συνεχίσει να δίνει μάχη με το «θεριό», όπως κάνει εδώ και ένα χρόνο. Στάθηκε στο προσκέφαλό του, όμως δεν μπόρεσαν να μιλήσουν... Το έκαναν με τα μάτια, για λίγο. Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός χάθηκε πάλι στο δικό του κόσμο, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα. 

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου δεν είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα βρέθηκε στο πλευρό του Κώστα Ευριπιώτη στον πρώτο όροφο του Σπηλιοπούλειου. Καθημερινά, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος, θαυμαστές του ηθοποιού, φτάνουν εκεί με δάκρυα στα μάπα, κρατώντας εικόνες της Παναγίας και κομποσκοίνια, προκειμένου να πληροφορηθούν για την κατάσταση της υγείας του.

Να θυμίσουμε ότι πριν από περίπου έναν χρόνο ο Κώστας Ευριπώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top