Κώστας Ευριπιώτης: Το μήνυμα των παιδιών του για τις δύσκολες ώρες

«Καταδικάζουμε κάθε κίνηση που προσβάλλει τον πατέρα μας»

Κώστας Ευρυπιώτης

Ο αγαπητός ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης, περνά κρίσιμες ώρες, αφού δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα όπου νοσηλεύεται. 

Κρίσιμες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιός άλλοτε ανοίγει τα μάτια του αναγνωρίζοντας τους δικούς του ανθρώπους και άλλοτε βυθίζεται σε ύπνο. Από δίπλα του δεν έχουν φύγει λεπτό η σύζυγός του και οι δυο γιοί του. Φίλοι του ηθοποιού τον επισκέπτονται κα του αφήνουν στο προσκεφάλι του εικονίτσες και σταυρουδάκια γνωρίζοντας τη μεγάλη πίστη που έχει στον Θεό.

Μέσα από τον λογαριασμό του Κώστα Ευριπιώτη στο Facebook, οι γιοι του έκαναν μια ανάρτηση το Μεγάλο Σάββατο, εκφράζοντας τον θυμό τους για όσους «εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη». 

Συγκεκριμένα, γράφουν τα εξής:

«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας, αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη. Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top