Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η προσωπική εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια!

Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής

Η Ζέτα μιλάει για το «Ρουκ Ζουκ»

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια κι από το πρωί δέχεται χιλιάδες ευχές.

Μάλιστα, η γλυκιά ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram με σκοπό να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της ευχήθηκαν, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα κάποιες σκέψεις της.

Φανερά μαυρισμένη στις Μαλδίβες η Ζέτα Μακρυπούλια

«Είναι μέρες τώρα που θέλω να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σήμερα λοιπόν με αφορμή τις ευχές για την γιορτή μου το ευχαριστώ είναι διπλό! Ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια που μου γράφετε καθημερινά, για την θετική σας ενέργεια, για την απλόχερη καθαρή αγνή αγάπη σας, για την στήριξη σας, τα χαμόγελα, τις καρδούλες, τα αστέρια, τις ευχές, τις γνώμες, τις συμβουλές σας, το χρόνο σας, για τη δύναμη και την πίστη σας!!

Είμαι πραγματικά ευγνώμων κι επειδή δεν το λέμε συχνά να ξέρετε πως τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο. Είναι χρόνια τώρα που έχουμε χτίσει μια σύνδεση μοναδική! Πολλές φορές η καθημερινότητα μας παρασύρει και ξεχνάμε να πούμε ένα απλό αλλά σημαντικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», έγραψε στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌟ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ🌟 Είναι μέρες τώρα που θέλω να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σήμερα λοιπόν με αφορμή τις ευχές για την γιορτή μου το ευχαριστώ είναι διπλό! Ευχαριστώ για τα υπέροχα λόγια που μου γράφετε καθημερινά, για την θετική σας ενέργεια, για την απλόχερη καθαρή αγνή αγάπη σας, για την στήριξη σας, τα χαμόγελα, τις καρδούλες, τα αστέρια, τις ευχές, τις γνώμες, τις συμβουλές σας, το χρόνο σας, για τη δύναμη και την πίστη σας!! Είμαι πραγματικά ευγνώμων κι επειδή δεν το λέμε συχνά να ξέρετε πως τίποτα δεν θεωρώ δεδομένο. Είναι χρόνια τώρα που έχουμε χτίσει μια σύνδεση μοναδική! Πολλές φορές η καθημερινότητα μας παρασύρει και ξεχνάμε να πούμε ένα απλό αλλά σημαντικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ************************************************************ #thankyou #grateful #nameday #ζωοδόχος_πηγή #🙏 📸 @nikzik #μακαριναμπορουσανασασταγκαρωολους

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top