Οι λαμπερές παρουσίες στο φιλανθρωπικό fashion event της Μαρίνας Βερνίκου!

Ας δούμε τι φόρεσαν...

Το 4ο κατά σειρά project της «Creaid» με τίτλο «Haute Couture Collection» που διοργάνωσε για ακόμη μία φορά, η Μαρίνα Βερνίκου πραγματοποιήθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία. Κομμάτια υψηλής ραπτικής, ρούχα και αξεσουάρ με μηδενική τιμή εκκίνησης δόθηκαν προς πώληση για καλό σκοπό. 

Λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας και της showbiz έδωσαν το «παρών» στη δημοπρασία, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση παιδικής χαράς στο «Παίδων Αγία Σοφία». 

Η στιλάτη εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου: Με total red ολόσωμη φόρμα!

Η Χριστίνα Μπόμπα, η Βίκυ Καγιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Δωροθέα Μερκούρη είναι μερικές από τις καλεσμένες που παρευρέθηκαν σε αυτό το εντυπωσιακό event και τράβηξαν όλα τα βλέμματα με τις εμφανίσεις τους.

Ας δούμε τι φόρεσαν…

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό blue black φόρεμα με παγιέτες και μαύρα peep toe παπoύτσια.

 

Με ένα φούξια σατέν φόρεμα με μάυρη δαντέλα στο ένα χέρι - ώμο έκανε εμφάνιση στον Λυκαβητό η Χριστίνα Μπόμπα. Σίγουρα, κάτι που δεν έμεινε απαρατήρητο ήταν τα καλογυμνασμένα και μαυρισμένα (θέλω κι εγώ!) πόδια της!

 


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα μαύρο leather φόρεμα παίζοντας πολύ σωστά με τα αξεσουάρ. Φόρεσε μία μαύρη ζώνη στη μέση, μαύρο διχτυωτό καλσόν και εντυπωσιακά δαχτυλίδια.

 

Με ένα ανοιξιάτικο γαλάζιο πουά φόρεμα εμφανίστηκε στο event η Δωροθέα Μερκούρη, το οποίο συνδύασε με nude παπούτσια.

 

Της Κατερίνας Καραγιάννη (k.karagianni@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top