«Περίμενα καλύτερα νούμερα από το Survivor»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στο Survivor που προβάλλεται μέσα από τον ΣΚΑΪ. Και φυσικά στην τελευταία του συνέντευξη, ο Γιώργος Λιανός δε θα μπορούσε να μην ερωτηεθεί για τη φετινή έκδοση του reality επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής, άλλωστε, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Acun Medya σε διάφορα projects που έχει συμμετάσχει (Ελλάδα έχεις Ταλέντο, My man can).

Όταν ρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιανός απάντησε στο TV κους κους του Ελεύθερου Τύπου: «Έχοντας στη διάθεσή μας το καλύτερο casting παικτών και από τις τρεις χρονιές, ναι περίμενα καλύτερα νούμερα. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει, εγώ περιμένω ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτό το project. Όλη η παραγωγή πάντως (γύρω στα 500 άτομα που δουλεύουν γι’ αυτό) ανεπηρέαστα και με μεγάλο ζήλο και επαγγελματισμό συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να προσφέρει ένα άρτιο τηλεοπτικό προϊόν υψηλών προδιαγραφών, που σέβεται τον τηλεθεατή και προσφέρει ψυχαγωγία».

Όσο για το αν οι ίδοι είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα; «Φυσικά. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ένα αποτέλεσμα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αρτιότητά του. Παραδίδουμε αυτό που λέει και ο τίτλος της εκπομπής, ένα ριάλιτι επιβίωσης, το πιο αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο», απάντησε/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top