Οι πιο viral στιγμές των Όσκαρ 2019!

Η τούμπα, ο ξέφρενος χορός και η ζήλεια που δεν μπορούσε να κρυφτεί

Από τα φετινά Όσκαρ δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι στιγμές εκείνες που συζητήθηκαν περισσότερο, τράβηξαν την προσοχή και έγιναν viral!

Όσκαρ 2019: Όταν δάκρυσε ο Λάνθιμος - «Γιώργο, είσαι ο καλύτερος»

Όσκαρ 2019: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

«O Bradley Cooper άφησε έγκυο τη Lady Gaga» - H εκρηκτική χημεία τους

Να μερικές από αυτές:

Rami Malek : Από τη χαρά του παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή!

Ο Rami Malek είναι ένας από τους μεγάλους νικητές των φετινών Όσκαρ, καθώς η ερμηνεία του για την ταινία «Bohemian Rhaspody» του χάρισε ένα χρυσό αγαλματάκι.

Rami Malek : Από τη χαρά του παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή!

O Rami Malek έχει τόση χαρά του παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή!

Ο νικητής του Α’ Ανδρικού Ρόλου δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, όταν άκουσε το όνομα του και ευχαρίστησε πρώτα από όλους τους Queen και τον Freddie Mercury, που τον ενέπνευσαν για αυτή την ερμηνεία.

Κατεβαίνοντας από τη σκηνή ο Malek από την ταραχή του, έπεσε! Οι παρευρισκόμενοι έτρεχαν να τον βοηθήσουν αλλά ευτυχώς δεν είχε χτυπήσει. 

Ο ξέφρενος χορός του Javier Bardem

Την τελετή των φετινών Όσκαρ άνοιξαν τα εναπομείναντα μέλη των Queen, μαζί με τον Adam Lambert. Τραγούδησαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος, προς τιμήν του Freddie Mercury και της βιογραφικής ταινίας Bohemian Rhapsody, που ήταν υποψήφια για αρκετά βραβεία.

Ο χορός του Javier Bardem

Ο χορός του Javier Bardem

Ο χορός του ηθοποιού Javier Bardem την ώρα της live εμφάνισης έγινε αμέσως viral, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να τον παίρνουν στο ψιλό, τόσο για τις χορευτικές του ικανότητες, όσο και για την υπερενθουσιώδη του αντίδραση.

Η Lady Gaga με κόσμημα 30 εκατ. δολαρίων 

 

 

Η Lady Gaga επέλεξε να φορέσει ένα Tiffany & Co.’s κολιέ το οποίο περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό κίτρινο διαμάντι 128,5 καρατίων. Το 141 χρονών διαμάντι συνδύασε με ένα μαύρο Alexander McQueen φόρεμα και δερμάτινα γάντια, προσφέροντας μια Old Hollywood glam εμφάνιση που της ταίριαζε πολύ. Όσο για το πόσο κοστίζει; 30 εκατ. δολάρια! 

Bradley Cooper Lady Gaga

O Bradley Cooper συγχαίρει την Lady Gaga. Τα χέρια που χειροκροτούν είναι της Irina Sayk η οποία έκατσε ανάμεσά τους

Η τραγουδίστρια δεν κάθισε δίπλα στον Bradley Cooper, καθώς η Irina Sayk έλαβε τα μέτρα της και τους χώρισε. Το μοντέλο κάθισε ανάμσεα στον σύζυγό της και την Gaga, μετά τις φήμες για μεταξύ τους ειδύλλιο!

O Bradley έφτασε στο κόκκινο χαλί με τη σύζυγό του και μαμά του.

O Bradley με τη σύζυγό του και μαμά του.

Μάλιστα, ο Bradley έφτασε στο κόκκινο χαλί με τη σύζυγό του και μαμά του. Τα ξένα Μέσα γράφουν ότι η Irina του κρατάει μούτρα για όλα όσα ακούγονται περί φλερτ με την Lady Gaga κι αυτός μάλλον είναι ο λόγος που το ζευγάρι δεν αντάλλαξε ούτε ένα βλέμμα κατά την άφική του. 

Ο Billy Porter με βελούδινο γυναικείο φόρεμα 

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Billy Porter, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του Broadway! Φόρεσε σμόκιν σε συνδυασμό με τουαλέτα, ένα gender fluid σύνολο που δημιούργησε ειδικά για την βραδιά ο Christian Siriano.

Το πρωτότυπο ένδυμα δίχασε τους χρήστες των social media, αλλά εντυπωσίασε την Glenn Close. Ο φακός την έπιασε να το κοιτάει ελαφρώς σοκαρισμένη.

 

 

Ο σύζυγος του Porter, Adam Smith, έδειχνε εξίσου κομψός με ένα μαύρο κοστούμι, στο πλάι του ηθοποιού.

Melissa Berton και Rayka Zehtabchi

Η Melissa Berton και η Rayka Zehtabchi (δεξιά) δέχονται το Όσκαρ  Καλύτερου Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους για το "Period. End of Sentence"

Viral έγιναν τα λεγόμενα της Rayka Zehtabchi, όταν έλαβε το χρυσό αγαλματίδιο. 

"Δεν κλαίω, γιατί έχω περίοδο ή κάτι άλλο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια ταινία για την εμμηνόρροια μόλις κέρδισε ένα Όσκαρ!"

 

Επιμέλεια: Μαρία Κυπραίου

email: mkipreou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top