Το παραδέχτηκε! Η Φωτεινή Τράκα είναι ερωτευμένη - Τον ξέρουμε άραγε;

Η νικήτρια του My Style Rocks μίλησε για την προσωπική της ζωή

Δείτε στο βίντεο τη βραδιά που αναδείχτηκε νικήτρια του «My Style Rocks»

Κάθε λόγο για να χαμογελά έχει η Φωτεινή Τράκα! Η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «My Style Rocks» κέρδισε ένα έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ αλλά και το πλεονέκτημα να βλέπει τη ζωή της να βλέπει τη ζωή της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

My Style Rocks: Νικήτρια και βασίλισσα του στυλ η Φωτεινή Τράκα!

Φωτεινή Τράκα: Δείτε τη νικήτρια του My Style Rocks... μικρή

Μετά τη νίκη της στο reality μόδας μίλησε στη Reallife και για πρώτη φορά εξομολογήθηκε ότι μόλις ερωτεύτηκε, αλλά θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να μας πει το όνομά του.

«Γενικά ναι, είμαι άνθρωπος που απολαμβάνει τη συντροφικότητα, αλλά εκτιμώ και την ελευθερία μου, αν κάτι δεν είναι σωστό για εμένα. Είμαι σε φάση που τώρα αρχίζω να γνωρίζω έναν άνθρωπο που μου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για συστάσεις».

Η δημιουργία οικογένειας υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της όπως και η απόκτηση παιδιών, αρκεί ο σύντροφός της να το θέλει όσο και εκείνη. «Ναι, θεωρώ πως η οικογένεια είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα στη ζωή μας και προσωπικά είναι κάτι που αποζητώ να δημιουργήσω, χωρίς να βάζω όμως την πίεση ενός συγκεκριμένου χρονικού περιθωρίου. Και ναι, θέλω να κάνω παιδιά με έναν σύντροφο ο οποίος θα το ήθελε όσο και εγώ».

Βέβαια, ιδανικός άντρας για τη Φωτεινή είναι αυτός που σέβεται και εμένα και τον εαυτό του, που δε δίνει δικαιώματα σε τρίτους και που έχει δημιουργικό πνεύμα και στόχους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top