Whitney Houston: H ομοφυλοφιλική σχέση με την επί 20 χρόνια βοηθό της που θα μπορούσε να σώσει τη ζωή της

Τι λένε στενοί της φίλοι και συνεργάτες στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Πέντε χρόνια μετά το θάνατο της Whitney Houston, το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Whitney: Can I Be Me»  που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα, φέρνει στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της ταραχώδους ζωής της διάσημης τραγουδίστριας.

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτεται η ερωτική σχέση που είχε η Whitney με την επί 20 χρόνια βοηθό της, Robyn Crawford.

Το «Whitney: Can I Be Me» παρουσιάζει τα πάνω και τα κάτω μιας τεράστιας καριέρας, ενώ αναζητά τις αιτίες για την τραγική πτώση της τραγουδίστριας από την κορυφή και την εξάρτηση από τα ναρκωτικά που οδήγησε ουσιαστικά στον θάνατό της.

Στενοί της φίλοι αλλά και ο πρώην σύζυγός της, Bobby Brown, πιστεύουν πως η διάσημη τραγουδίστρια θα ήταν ζωντανή σήμερα, αν είχε αποκαλύψει τη σεξουλικότητά της.

H στυλίστριά της Ellin Lavar αναφέρει στο ντοκιμαντέρ: «Δεν νομίζω ότι ήταν ομοφυλόφιλη, νομίζω ήταν bisexual».

Σωματοφύλακας της Houston υποσητρίζει πως η Crawford και ο Βrown συχνά καυγάδιζαν και είχαν έρθει και στα χέρια διεκδικώντας τον κοινό έρωτά τους.  Η ένταση στη σχέση τους οδήγησε μάλιστα και στην απομάκρυνση της Robyn από τον στενό κύκλο της διάσημης τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στενών της φίλων η Houston που έφυγε από τη ζωή το 2012 ήταν ερωτευμένη μαζί της.

H Crawford που είναι σήμερα παντρεμένη με παιδιά, αποφάσισε να μην συμμετέχει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της τραγουδίστριας, λέγοντας πως «έχει προχωρήσει στη ζωή της».

Η βοηθός και ο μεγάλος έρωτας της Whitney Huston παραιτήθηκε το 2000 μετά από 20 χρόνια συνεργασίας με την τραγουδίστρια, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την έδιωξε η μητέρα της,  Cissy Houston.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Nick Broomfield, θεωρεί ότι είναι πολύ περίεργο που οι θαυμαστές της ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την σεξουαλικότητά της Ηοuston  και τη φύση της σχέση της με την βοηθό της.

Όπως είπε στην Daily Mail: «Είναι σχεδόν σαν να θέλουν το προφυλακτικό ή το... λεκιασμένο σεντόνι. Δεν ξέρω τι αποδείξεις κάποιος μπορεί να θέλει εκτός από το ότι η Crawford ήταν η στενότερη σχέση που είχε για χρόνια. Μοιράζονταν το ίδιο σπίτι και συχνά το ίδιο κρεβάτι. Πιστεύω ότι το σημαντικότερο είναι ότι ήταν η πιο παραγωγική και δημιουργική σχέση που είχε για περίπου 15 χρόνια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top