Tώρα και στον γεωργικό τομέα ο Σάκης! Αποκλειστικές ΦΩΤΟ star.gr από την Καρδίτσα- ΔΕΙΤΕ τον πάνω σε εκσκαφέα

Στην περιοχή που γίνονται οι εργασίες για την μεγάλη επένδυση του Έλληνα κορυφαίου σταρ στον πρωτογενή τομέα

Tώρα και στον γεωργικό τομέα ο Σάκης! Αποκλειστικές ΦΩΤΟ star.gr από την Καρδίτσα- ΔΕΙΤΕ τον πάνω σε εκσκαφέα

Εκτός από τραγουδιστής, ηθοποιός και παρουσιαστής, ο Σάκης Ρουβάς γίνεται τώρα, όπως σας γράψαμε από το star.gr, και παραγωγός ανάπτυξης.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε στην Καρδίτσα καθώς αποφάσισε να επενδύσει επιχειρηματικά στην ενέργεια και συγκεκριμένα στο βιοαέριο.

Το star.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτο από την περιοχή που έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την μεγάλη επένδυση του Έλληνα κορυφαίου σταρ στον πρωτογενή τομέα.

Όπως βλέπετε ο Σάκης, ως σωστός επαγγελματίας, πήγε να δει τις εργασίες που γίνονται από κοντά, ενώ δεν δίστασε να ανέβει ακόμα και πάνω στον εκσκαφέα.

Νωρίτερα, όπως σας ενημερώσαμε, ανέβασε ένα βίντεο στα social media, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας:

«Ένα όνειρο μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα με οδηγό την πίστη μου στην δύναμη και στις δυνατότητες της ελληνικής γης να "παράγει" οικολογικά βιώσιμη ανάπτυξη #BackToTheRoots» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, έχει αγοράσει στην περιοχή έκταση 37 στρεμμάτων, όπου αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πρότυπο πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο.

Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη (sathanasaki@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top