Γνωστός ηθοποιός: «μεθούσα και έπαιρνα ναρκωτικά για να πεθάνω»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το παρελθόν του

Γνωστός ηθοποιός: «μεθούσα και έπαιρνα ναρκωτικά για να πεθάνω»

Το ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, πίνοντας αλκοόλ και παίρνοντας ναρκωτικά, εξομολογήθηκε ο Τζέρεμι Τζάκσον, ο ηθοποιός που έγινε πασίγνωστος ανά τον κόσμο ως γιος του Ντέιβιντ Χάσελχοφ στο «Baywatch»!

«Όταν ήμουν παιδί, πήγαινα σε ξέφρενα πάρτι. Για μια περίοδο μεθούσα και έπαιρνα ναρκωτικά για να πεθάνω. Έφτασα σε ένα σημείο που ποτέ δεν ήταν αρκετά», εξομολογείται στην εφημερίδα «The Sun» ο 34χρονος ηθοποιός, ο οποίος ουδέποτε έκανε την λαμπρή καριέρα που πολλοί περίμεναν, καθώς συνελήφθη με ουσίες και κατέληξε στην αποτοξίνωση.

JeremyJacksonART456.jpg

Ο ίδιος παραδέχεται ότι τα μπλεξίματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά του στέρησαν την φήμη που είχε αποκτήσει ως τηλεοπτικός «Χόμπι», ρόλο τον οποίο πήρε, όπως έχει γράψει το star.gr, μέσα από τα χέρια του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, «μαγεύοντας» στην οντισιόν!

jeremy-jackson-102.jpg

«Όταν ήμουν 16 τα μυαλά μου είχαν πάρει αέρα από μέλη συμμοριών. Είχα είκοσι ράμματα και σπασμένη μύτη, μου είχαν βάλει πιστόλια στο στόμα, είχαν επιχειρήσει να με απαγάγουν, είχαν μπει στο σπίτι μου για να κλέψουν… Έχω περάσει δύσκολες στιγμές, αλλά, όσο πόνο και αν έχω νιώσει, έχω πείσει τον εαυτό μου ότι όλα γίνονται για έναν σκοπό που στο τέλος θα είναι καλός», συνεχίζει ο Τζάκσον, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εκδιώχθηκε προ ημερών από ριάλιτι επειδή επιτέθηκε σεξουαλικά σε συμπαίκτριά του!

jeremy1 (534x800).jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top