Στράτος Τζώρτζογλου: «Ήταν λάθος μου να πω ότι είμαι Καμπάλα»

Αποκλειστική συνέντευξη του ηθοποιού στο STAR

​Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Γκούμας

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φωτογραφίες του Στράτου Τζώρτζογλου στο Άγιο Όρος, όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, ο οποίος σήκωσε συμβολικά τον σταυρό του μαρτυρίου. Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστι��ά στο Star, περιγράφει αυτήν την εμπειρία και απαντά στις φήμες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς ότι είναι οπαδός της Καμπάλα ή ακόμη και ότι είναι άθεος.

Ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά: «Σήκωσα το Σταυρό του Μαρτυρίου με αγάπη, ευλάβεια, φως, ομορφιά, σιωπή, είναι σαν να νιώθεις ένα κενό κι εκείνη τη στιγμή σε πλημμυρίζει κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις με λόγια».

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο εικονοστάσιο μίλησε για την πίστη του, για την Καμπάλα αλλά και να δώσει οριστικό τέλος σε όλες τις φήμες. «Θα μπορούσα να διαβάζω Καμπάλα και να μη βγω να το πω» είπε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Ήταν λάθος μου».

Το Άγιο Όρος έχει αλλάξει τον Στράτο Τζώρτζογλου σε πολλά θέματα και βλέπει την ζωή κάτω από διαφορετικό πρίσμα .Έχει περισσότερο θάρρος, υπομονή και συναίσθηση για την πραγματικότητα.
Δείτε όλη την αποκλειστική συνέντευξη
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top