Ανορθόγραφη και... ασύντακτη η Madonna: δες τι έγραψε!

Πόσα λάθη μπορεί να κάνει κάποιος σε μία επιστολή;

Ανορθόγραφη και... ασύντακτη η Madonna: δες τι έγραψε!

Πού χρόνος χρυσό μου για να μάθει ορθογραφία η Madonna; Aπό το ένα σόου στο άλλο τρέχει η γυναίκα και ο κακός χαμός γίνεται με μία επιστολή της προς την πρόεδρο του Μαλάουι, η οποία είναι τίγκα στα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 54χρονη σταρ βρέθηκε προ ημερών στο Μαλάουι με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της, τον David και τη Mercy, ώστε να μην χάσουν την επαφή με τις ρίζες τους.

madonna_letter.jpgΝα συναντήσει την πρόεδρο της χώρας σκέφτηκε η Madge και διατύπωσε γραπτά το αίτημά της. Βέβαια, αν καταλάβεις εσύ τι ήθελε να πει η τραγουδίστρια... ενημέρωσέ μας!

«Πάντα θαύμαζα τη δύναμη και το κουράγιο σας και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τότε που γνωριστήκαμε και μιλήσαμε και σας πήραμε συνέντευξη, όπως ξέρετε είμαι στο Μαλάουι για μία εβδομάδα. Αν έχετε χρόνο στο βαρύ πρόγραμμά σας να βρεθούμε θα ήταν υπέροχο αν όχι να ξέρετε ότι βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω σε ό,τι χρειάζεται συνεχίζοντας να κάνω ό,τι μπορώ για να υποστηρίξω τα παιδιά του Μαλάουι», έγραψε η τραγουδίστρια.

Στα ελληνικά, βέβαια, δεν φαίνονται τα ορθογραφικά λάθη που έκανε, όπως π.χ. γράφοντας «responsability» αντί για «responsibility», όπως θα δεις και στη φωτογραφία του γράμματος.

Το ότι το έγραψε σε ένα κομμάτι κίτρινο χαρτί με στυλό, λες και ήταν η λίστα για το super market... ασχολίαστο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top