Αποκλειστικό: Τα ξαναβρήκαν Μπέτυ Κουράκου- Μάριο Μπαλοτέλι;

Δείτε τι είπε το γνωστό μοντέλο στο STAR

Αποκλειστικό: Τα ξαναβρήκαν Μπέτυ Κουράκου- Μάριο Μπαλοτέλι;
Τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να είναι ξανά μαζί. Ο λόγος για την Μπέτυ Κουράκου και τον Σούπερ Μάριο των γηπέδων….

Τι λέει η ίδια στο Star; «Έχουμε επικοινωνία ακόμα, εννοείται πως όποτε κι αν πάω να τον δω θα χαρεί παρά πολύ. Με αγαπάει και τον αγαπώ. Από εκεί και περά δεν είπα ότι θα τα ξαναβρώ μαζί του. Το ότι υπήρξε μια φιλική επικοινωνία δεν πάει να πει ότι θα πας εκεί περά και θα παντρευτείς» υποστήριξε.

Ο άσος των γηπέδων Μάριο Μπαλοτέλι, της πρότεινε να μείνουν και μαζί όπως είπε ο γνωστό μοντέλο. «Ναι μου έχει ζητήσει να πάω να ζήσουμε, αλλά να δούμε πως πάει το πράγμα. Ήθελε να με δει παρά πολλές φορές και κάτι γινόταν , ήρθε στα αυτιά μου αυτό με τη Ραφαέλα και το παιδί. Μετά κι εγώ πάλι έκανα μια δική μου σχέση. Συνέχεια μπαίνει ένα εμπόδιο για να βρεθούμε».

Ενώ τονίζει πως «όλα αυτά , το έχει καταλάβει κι ο ίδιος, με έχουν ξενερώσει. Δεν μπορώ να σου πω ότι με έκαναν να χαρώ, αλλά είμαι σε μια φάση της ζωής μου που δεν με ενδιαφέρει κιόλας».

Η Μπέτυ Κουράκου, όμως, είπε το μεγάλο «όχι» στον Μπαλοτέλι για χάρη της καριέρας της . «Θέλω να κοιτάξω την Αμερική , δεν θέλω να το αναβάλω πάλι» δήλωσε με πείσμα το μοντέλο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top