Ο άγνωστος γάμος της Φ. Δάρρα με πασίγνωστο παρουσιαστή ειδήσεων

Με ποιον έκανε γάμο εξπρές και τον παράτησε για τον Δ. Παπαδημητρίου;

Ο άγνωστος γάμος της Φ. Δάρρα με πασίγνωστο παρουσιαστή ειδήσεων

Άγνωστες πτυχές από τη ζωή της Φωτεινής Δάρρα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από ένα δημοσίευμα στο ένθετο Secret. Κανείς δεν γνώριζε λοιπόν ότι η τραγουδίστρια έχει κάνει γάμο εξπρές με τον Νίκο Μάνεση, με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω του αδελφού της, Γιάννη.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα οι πρώτες παρέες της Φωτεινής Δάρρα είναι μέσα από το δημοσιογραφικό χώρο και αυτό χάρη στον αδελφό της. Σε μία από αυτές τις παρέες γνωρίζει και τον Νίκο Μάνεση, ανερχόμενο αστέρι του ΑΝΤ1 και αμέσως γοητεύεται.

Μετά από ένα έντονο καλοκαίρι, γεμάτο πάθος και έρωτα, οι δυο τους αρραβωνιάζονται μυστικά και η Φωτεινή θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Εκείνη την περίοδο γνωρίζει και ερωτεύεται κεραυνοβόλα τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. Η Φωτεινή Δάρρα δεν αποκάλυψε τον έρωτά της με τον μουσικοσυνθέτη στον Νίκο Μάνεση και παρά το γεγονός ότι ήταν τρελή και παλαβή ��ια τον Δ. Παπαδημητρίου, παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο.

Ο γάμος κράτησε μόλις μιάμιση εβδομάδα και οι δυο τους χώρισαν στο πι και φι, αφού ο έρωτάς της για τον γνωστό μουσικοσυνθέτη δεν μπορούσε πλέον να μείνει κρυφός.

Αμέσως μετά το διαζύγιό της, η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι πλέον και επίσημα μαζί, αφού και ο συνθέτης έχει χωρίσει από την ηθοποιό Βίκυ Βολιώτη.

«Δεν ήταν απλώς ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ήταν έρωτας καρμικός», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Μετά το διαζύγιό της και τη σχέση της με τον Δ. Παπαδημητρίου, η Φωτεινή Δάρρα άλλαξε εντελώς ζωή. Έστρεψε την πλάτη της οριστικά στο θέατρο και την τηλεόραση και ασχολήθηκε αποκλειστικά με το τραγούδι.

Σήμερα θεωρείται μία από τις πιο καταξιωμένες ερμηνεύτριες, είναι αφοσιωμένη μητέρα και ευτυχισμένη στο πλευρό του συνθέτη, παρά τις φήμες για σύννεφα στη σχέση τους. Τώρα απολαμβάνει τις στιγμές με την κόρη της που όπως λέει έδωσε νέα εκκίνηση στη ζωή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top