Νίκος Οικονομόπουλος: «Τρελός» στο στρατό αλλά «Αστέρι» στην πίστα!

Οι συνεχείς του απαλλαγές και το Ι-5 για να γλυτώσει τη θητεία

Νίκος Οικονομόπουλος: «Τρελός» στο στρατό αλλά «Αστέρι» στην πίστα!

Μπορεί ο Νίκος Οικονομόπουλος να είναι το νέο μεγάλο αστέρι της πίστας, αλλά στο στρατό ο τραγουδιστής δηλώνει… «τρελός»!

Σύμφωνα με τις ψυχιατρικές γνωματεύσεις,ο Νίκος Οικονομόπουλος υποφέρει από «χρόνιες νευρωσικές εκδηλώσεις» με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται «ακατάλληλος» να υπηρετήσει.

Το «κόλπο» είναι εύκολο και το κάνουν πολλοί επώνυμοι, προκειμένου να γλυτώσουν τη θητεία.

Αρχικά χρειάζεται ένα χαρτί από ιδιώτη γιατρό που ν΄αναφέρει πως ο ασθενής πάσχει από «νευρωσικές εκδηλώσεις», που περιλαμβάνουν κρίσεις πανικού, μέχρι κατάθλιψη και μανιώδη συμπεριφορά.

Στη συνέχεια, αρκεί μια συγκεκριμένη στάση απέναντι στα μέλη των ιατρικών επιτροπών των Ενόπλων Δυνάμεων, και αφού βγει στο πόρισμα πως έχει «δυσπροσαρμοστικές εκδληλώσεις», μετά από χρόνια αναβολών έρχεται η τελική κρίση, «παρ��α» με το απολυτήριο Ι-5, για σωματική και ψυχική ανικανότητα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Οικονομόπουλο, που εξετάστηκε από ΤΕΣΣΕΡΙΣ επιτροπές μέσα σε τέσσερα χρόνια. Μετά από σωρεία αναβολών, παρουσιάστηκε στο Πολεμικό Ναυτικό, έδειξε αντιδραστική συμπεριφορά και κρίθηκε ακατάλληλος.

Ο τραγουδιστής, έδωσε το παρόν στο στρατόπεδο «Κανελλόπουλος», με το χαρτί Ι-4 στα χέρια, αρνήθηκε να εκτελέσει εντολές, σάστισε με το που είπαν να κόψει τα μαλλιά του και βλέποντας τον ανίκανο να υπακούσει, οι αρχές του έδωσαν το Ι-5, μαζί με το απολυτήριο στρατού.

Δυο μέρες μετά; παρουσιάζεται στα μπουζούκια για τις εμφανίσεις του με την Έλλη Κοκκίνου!

Στο φάκελο του πάντως, αναφέρεται πως η κατάσταση της υγείας του «δύναται να βελτιωθεί», άρα δεν αποκλείεται να τον καλέσουν ξανά μέσα στα επόμενα δυο χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top