Διαβάστε τις πιο χαζές φήμες για τον Justin Bieber!

Τι έχει ακουστεί κατά καιρούς για τον 18χρονο σταρ;

Διαβάστε τις πιο χαζές φήμες για τον Justin Bieber!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Μπορεί να είναι μόλις 18 ετών, οι επιτυχίες του, όμως, έχουν βάλει τον Justin Bieber στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Το star.gr σου παρουσιάζει τις 9 πιο «κουφές» φήμες που έχουν ακουστεί ή γραφτεί για τον νεαρό τραγουδιστή!

1. Ζευγάρι με την Kim Kardashian

Ο κακός χαμός ξέσπασε το 2010, όταν η Kim Kardashian και ο Justin απαθανατίστηκαν για το περιοδικό «Elle». Οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι έφεραν ακόμα και επιθέσεις στην μελαχρινή τηλεπερσόνα, με τον τραγουδιστή να... ηρεμεί τα πνεύματα tweetάροντας πως είναι μόνο φίλοι!

2. Κλέφτης πιστωτικών καρτών

Πριν από μερικές ημέρες ένας άνδρας από το Μίσιγκαν κατηγόρησε τον Justin ότι χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για...ναρκωτικά και εγχείρηση επιμήκυνσης των προσόντων του. Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ε;

3. Αρραβωνιάστηκε κρυφά με την Selena Gomez

Όντας ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz, ο Justin Bieber και η Selena Gomez έχουν διαβάσει πολλάκις ότι αρραβωνιάστηκαν. Δαχτυλίδια και κοσμήματα μπορεί να έχει αγοράσει στην καλή του ο 18χρονος, κουφέτα, όμως, δεν υπάρχουν!

4. Έχει εξώγαμο

Το 2011, η Mariah Yeater «έχρισε» τον Justin πατέρα του παιδιού της, λέγοντας ότι πέρασε μια «καυτή» νύχτα μαζί του έπειτα από συναυλία στο Λος Άντζελες. Φυσικά, ο νεαρός σταρ διέψευσε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό της 20χρονης, ενώ η υπόθεση φέρεται να του ενέπνευσε το τραγούδι «Maria».

13590-justin-bieber.jpg

5. Κάνει ορμονοθεραπεία

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Weekly World News», ο 18χρονος υπεβλήθη σε θεραπεία με... οιστρογόνα για να αποφύγει την εφηβεία! Μάλιστα, το περιοδικό δημοσίευσε και φωτό στην οποία ο Justin είχε υπερβολικά μεγάλο στήθος, αλλά, φυσικά, ήταν «μούσι».

6. Μισεί τους One Direction

Το αντίπαλον δέος του Justin Bieber φέρεται πως είναι οι One Direction. Με εξαίρεση ορισμένους από τους fans που «σφάζονται» για τα αγόρια, ο τραγουδιστής και το συγκρότημα δεν έχουν κάποια κόντρα, με εξαίρεση κάποιες φήμες που θέλουν τον Niall Horan των One Direction να είχε ειδύλλιο στο παρελθόν με την Selena Gomez.

7. Είναι νεκρός

Σχεδόν ανά εβδομάδα γράφεται η μακάβρια φήμη ότι ο Justin έχασε τη ζωή του. Συνήθως «πεθαίνει» σε τροχαίο, ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που εμπνεύστηκαν τον θάνατό του μετά από πτώση από λόφο στη Νέα Ζηλανδία.

8. Έχει sex tape

Μόλις πρόσφατα, φωτογραφίες του γυμνού Justin να επιδεικνύει τα προσόντα του σε web camera έκαναν τον γύρο του Ίντερνετ. Όπως αποδείχθηκε, οι φωτό ήταν ψεύτικες, όπως και οι φήμες πως υπάρχει βίντεο με τον τραγουδιστή σε ερωτικές περιπτύξεις.

9. Είναι gay

Η φημολογία για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του 18χρονου άρχισε έγινε γνωστό πως πήγε σε gay bar μετά τα βραβεία MTV. Άνθρακας και αυτός ο «θησαυρός»...

Κι αφού διάβασες τις πιο χαζές φήμες που έχουν βγει για τον Justin, δες το τελευταίο του video clip με την Nicki Minaj για να «στανιάρεις»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top