Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ το θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου!»

«Ήταν ο μεγαλύτερος μάγκας που έβγαλε το ελληνικό τραγ��ύδι»

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ το θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου!»

Το «δώρο» της Ελένης Μενεγάκη για την ονομαστική της γιορτή ήταν σήμερα η Πέγκυ Ζήνα, που πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της μετά από καιρό.

Η τραγουδίστρια, σε πολύ μεγάλα κέφια τραγούδησε, μίλησε για τη ζωή της μετά τη γέννηση της κορούλας της Ηλέκτρας, και φυσικά αναφέρθηκε με πολλή αγάπη και συγκίνηση, στον πολυαγαπημένο της Δημήτρη Μητροπάνο:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη απώλεια για μένα. Είναι τόσο τεράστια απώλεια για μένα. Έχω χάσει ανθρώπους από την οικογένεια μου και έχω πονέσει πολύ. Έχασα άλλον έναν άνθρωπο από την οικογένεια μου. Το «ταξίδι» του Δημήτρη, δεν θα το ξεπεράσω. Θα συνηθίσω όμως να ζω μ΄αυτό! Με βοήθησε όσο κανένας άλλος, και κανένας άνθρωπος όσα χρόνια δουλεύω δεν μου έχει φερθεί έτσι!»

Όπως λέει, «αναπτύξαμε μια προσωπική σχέση, που τον έβλεπα πιο συχνά απ΄ότι έβλεπα τους συγγενείς μου!»

Για την Πέγκυ Ζήνα, «ο Δημήτρης ήταν ο μεγαλύτερος μάγκ��ς που έβγαλε το ελληνικό τραγούδι. Γι΄αυτό νίκησε το θάνατο και έφυγε χωρίς να κουραστεί εκεί που δεν το περίμενε!»

Εκτός από τον Δημήτρη Μητροπάνο, δεν θα ξεχάσει και την σύζυγο του Βένια, η οποία όπως λέει, είναι «η πιο αξιοπρεπής και σπουδαία γυναίκα, σύζυγος και μάνα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Τη λατρεύω και όσο ζω, θα είμαι πάντα δίπλα της!»

Από τις δυσκολότερες νύχτες της στα 16 χρόνια που είναι στο τραγούδι; «η νύχτα που τραγούδησα, μια μέρα μετά τον αποχαιρετισμό στον Δημήτρη».

Τέλος, μίλησε και για το κοριτσάκι της, λέγοντας πως «όταν έρχεται στη ζωή σου ένα παιδί, όλα τ΄άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα!»

Μάλιστα τον πρώτο καιρό που έγινε μαμά, «ήθελα να τα κάνω όλα εγώ! Με βοήθησε μ��α μαία τον πρώτο καιρό που έμενε μαζί μου τα βράδια! Ήμουν πολύ κλασική μαμά. Ήθελα ν΄ασχολούμαι αποκλειστικά με το μωρό».

Όσο για τον σύζυγο της Γιώργο Λύρα; λέει πως «τις πρώτες μας διακοπές τις κάναμε μετά από 10 χρόνια. Και όταν εννοώ διακοπές, εννοώ μπάνια στη θάλασσα! Ευτυχώς είχαμε την τύχη η δουλειά του ενός να σχετίζεται με τη δουλειά του άλλου. Τουλάχιστον δεν χάσαμε τις προσωπικές στιγμές!»

Κάντε κλικ και δείτε το video…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top