Δέσποινα Βανδή: Έφτιαξε σαλάτα με φαγόπυρο και μας έδωσε τη συνταγή!

Το superfood γεύμα της τραγουδίστριας

Δέσποινα Βανδή

Κορμί 20χρονης έχει η Δέσποινα Βανδή παρότι έχει γεννήσει δύο παιδιά.

 

 

Η τραγουδίστρια δεν κάνει εξαντλητικές δίαιτες αλλά όπως κατά καιρούς έχει πει σε συνεντεύξεις της έχει βάλει στη ζωή της τη γυμναστική.

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την να κάνει pilates!

Η Δέσποινα συνδυάζει τις pilates με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Η ίδια αποφεύγει να τρώει απέξω και ετοιμάζει μόνη της τα γεύματα που καταναλώνει.Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Τετάρτης έφτιαξε μία σαλάτα στην οποία έβαλε: αβοκάντο, αυγό, διάφορες πρασινάδες, ντομάτα, αγγούρι, ραπανάκι, κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεμμυδάκι, κολοκυθόσπορους, ηλιόσπορους, τσια, σπόρους κάνναβης, νιφάδες φαγόπυρου και βρώμης!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κοιτα τώρα τι ωραίο γεύμα μπορείς να προσφέρεις στο σώμα σου!!! Εφτιαξα μια σαλάτα κι έβαλα,αβοκάντο,αυγό,διάφορες πρασινάδες,ντομάτα,αγγούριραπανάκι,κόκκινη πιπεριά,φρέσκο κρεμμυδάκι,κολοκυθοσπορους,ηλιοσπορους,τσια,σπόρους κάνναβης,νιφάδες φαγοπυρου και βρώμης! Ο,τι καλύτερο! Τα superfood τα βρίσκετε σε βιολογικά καταστήματα σίγουρα αλλα μπορεί κι αλλου! Εξελιξτε λίγο τις διατροφικές σας συνήθειες και ψάξτε το λίγο παραπανω!Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα βρείτε! #healthyfood #healthylife #loveyourself

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

 

 

Πάχυνες; Μ' αυτή τη διατροφή θα αποκτήσεις και πάλι τη φόρμα σoυ

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους followers της στο Instagram προτρέποντάς  τους μάλιστα να εξελίξουν τις διατροφικές τους συνήθειες και να ψάχνουν λίγο παραπάνω τα πράγματα.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top