Ο 14χρονος Χάρλεϊ που αγνοούταν βρέθηκε νεκρός σε καμινάδα

Σφήνωσε και βρήκε τραγικό θάνατο από ασφυξία

Ο 14χρονος που βρέθηκε νεκρός

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 14χρονος, ο οποίος αγνοούταν εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες στο Οχάιο των ΗΠΑ. Το άψυχο σώμα του αγοριού εντοπίστηκε μέσα σε μία καμινάδα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Port Clinton, ο 14χρονος Χάρλεϊ Ντίλι είχε θεαθεί τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του, μεταξύ 06:00 και 07:00 το πρωί. 

Ο 14χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο - φωτογραφία: Facebook Port Clinton Police Department

Ο μικρός δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του και αμέσως σήμανε συναγερμός. Πάνω από 75 αστυνομικοί συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του με ελικόπτερα, εκπαιδευμένα σκυλιά και ειδικές ομάδες διάσωσης. 

Οι έρευνες είχαν αποβεί άκαρπες και οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να εντοπίσουν κανένα ίχνος του παιδιού. Μέχρι που αποφάσισαν να ερευνήσουν ξανά ένα σπίτι που βρίσκεται στον δρόμο προς το σχολείο. Το συγκεκριμένο σπίτι δεν είχε κανένα σημάδι παραβίασης της εισόδου, όλα τα παράθυρα ήταν κλειστά και οι πόρτες κλειδωμένες. Πρόκειται για την εξοχική κατοικία μιας οικογένειας και αυτόν τον καιρό βρισκόταν υπό ανακαίνιση. 

Η τελευταία εικόνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από τον μικρό - Φωτογραφία: Facebook Port Clinton Police Department

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα γυαλιά και το μπουφάν του 14χρονου στον δεύτερο όροφο του σπιτιού δίπλα σε μια τούβλινη καμινάδα. 

Φαίνεται πως ο Χάρλεϊ ανέβηκε στην οροφή του σπιτιού και μπήκε στην καμινάδα. Το μπουφάν και τα γυαλιά του έπεσαν στον δεύτερο όροφο, ενώ εκείνος σφήνωσε, καθώς οι διαστάσεις της ήταν 23Χ33 εκατοστά.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει πως η αιτία θανάτου του αγοριού ήταν συμπιεστική ασφυξία, η οποία συμβαίνει όταν ένα μεγάλο βάρος ή πίεση εμποδίζουν την αναπνοή. 

Κανείς δε γνωρίζει γιατί ο Χάρλεϊ προσπάθησε να μπει στο συγκεκριμένο κτίριο από την καμινάδα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top