Serial killer στην Κύπρο: «Είχα καταλάβει ότι κάτι τον βασανίζει»​​​​​​​

Μοντέλο πόζαρε για τον «Ορέστη» πάνω στο κρεβάτι που σκότωσε τα θύματά του

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του 35χρονου Ίλαρχου από την Κύπρο, ο οποίος ομολόγησε πως σκότωσε δύο γυναίκες από τις Φιλιππίνες και την εξάχρονη κόρη της μίας από αυτές. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sigmalive, ο «Ορέστης», όπως συστηνόταν στα social media, συνομιλούσε μέσω εφαρμογής γνωριμιών με τέσσερις ακόμα Φιλιππινέζες, οι οποίες αγνοούνται μέχρι και σήμερα στην Κύπρο. 

Κύπρος: Τα ηλεκτρονικά ίχνη του serial killer θα δώσουν τις απαντήσεις

Άλλωστε οι αρχές έχουν ανοιχτά εκφράσει τους φόβους τους ότι τα θύματα του serial killer με το αγγελικό πρόσωπο είναι πολύ περισσότερα και πως μέσα στο φρεάτιο που έγινε ο υγρός τάφος για τις δύο γυναίκες βρίσκονται τα πτώματα και άλλων ατόμων. 

Κύπρος: Αγνοούνται άλλες 22 Φιλιππινέζες – Ψάχνουν με ρομποτικές κάμερες

Το μοντέλο που πόζαρε πάνω στο κρεβάτι, όπου σκότωσε τα θύματά του

Ένα νεαρό μοντέλο από τη Βουλγαρία είχε συνεργαστεί με τον «Ορέστη» για να γυρίσουν ένα βίντεο που ήθελε εκείνη για το portfolio της. 

Μιλώντας σε κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό, η νεαρή γυναίκα περιγράφει έναν άνθρωπο ήρεμο, σοβαρό, επαγγελματία, ο οποίος δεν της έδωσε ποτέ το δικαίωμα να τον υποψιαστεί για κάτι. 

Η ίδια παγώνει όταν ο δημοσιογράφος την ενημερώνει ότι πάνω στο κρεβάτι, όπου πόζαρε εκείνη πριν από λίγες μέρες, είχε στραγγαλίσει δύο αθώες γυναίκες, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης. 

Serial killer στην Κύπρο: Αναζητούν αν έχει σκοτώσει γυναίκες στην Ελλάδα

Όπως λέει, ο 35χρονος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους ήταν επαγγελματίας, αλλά πάρα πολύ ήσυχος, κάτι που την έκανε να καταλάβει ότι μέσα του είχε πράγματα που τον βασάνιζαν. Ωστόσο, εκείνη δεν έδωσε μεγαλύτερη σημασία, καθώς η σχέση τους ήταν επαγγελματική και δεν είχε προσπαθήσει να την προσεγγίσει ερωτικά. 

Παρέδιδε μαθήματα φωτογραφίας στο σημείο που είχε ρίξει τα πτώματα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος παρέδιδε μαθήματα φωτογραφίας σε μαθητές διάφορων ηλικιών, κάποια από τα οποία στο Μιτσερό και την περιοχή γύρω από το παλιό μεταλλείο, όπου εντοπίστηκαν τα δύο θύματα. 

Φρίκη από την ομολογία του «Ορέστη»: «Ένιωθα ωραία όταν τις έπνιγα»

Πρώην μαθητής του μίλησε στο κυπριακό κανάλι και όπως είπε δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα μπορούσε να έχει κάνει τόσο ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα. 

Αμετανόητος ο 35χρονος

Την ίδια ώρα που όσοι τον γνώριζαν δηλώνουν έκπληκτοι με τις αποκαλύψεις, ο 35χρονος δε δείχνει ίχνος μεταμέλειας. 

Σύμφωνα με αστυνομικό που μίλησε στο «Έθνος» και συμμετέχει στις έρευνες για την εξάχρονη, ο δράστης είναι εντελώς απαθής, δεν έχει βουρκώσει, δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του, είναι εντελώς ανέκφραστος και δείχνει αδιάφορος. 

Τη συνδρομή της Europol ζητά η Κύπρος

Παράλληλα, σύμφωνα με το Philenews, έχει ζητηθεί από την Κύπρο, η συνδρομή ειδικών της Europol, καθώς το έγκλημα χαρακτηρίζεται πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα. Η βοήθεια που ζητήθηκε σχετίζεται με εξειδικευμένα θέματα, τα οποία προκύπτουν από τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ανάμεσα σ’ άλλα, ζητήθηκε η συνδρομή δικανικού ψυχολόγου, ο οποίος θα βοηθήσει τους ανακριτές παρέχοντας τεχνογνωσία σε υποθέσεις πολλαπλών φόνων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top