Έκαναν σεξ με τον σκύλο τους – Οι Αρχές του έκαναν ευθανασία

Λόγω της τραυματικής εμπειρίας ήταν πολύ επιθετικός για να υιοθετηθεί

Ζευγάρι Κολοράντο

Την απόφαση να θανατώσουν τον σκύλο που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τους ιδιοκτήτες του, πήρε η φιλοζωική υπηρεσία του Κολοράντο, μερικούς μήνες μετά τη φρίκη που έζησε το άτυχο τετράποδο.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ το περασμένο καλοκαίρι. Όπως έγινε γνωστό, ο «Bubba» είχε γίνει έρμαιο στις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις των αφεντικών του.

Ο 51χρονος Fredrick Manzanares και η 49χρονη σύντροφός του, Janette Solano, είχαν μετατρέψει σε «δωμάτιο του σεξ» έναν χώρο που βρισκόταν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.

Ζευγάρι σεξ σκύλος

Εκεί επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις με τον σκύλο τους. 

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση; Η 49χρονη Solano, κάλεσε τις αρχές τον περασμένο Μάρτιο, υποστηρίζοντας πως με τον πρώην σύντροφό της είχε μια έντονη διαφωνία και πως αποφάσισε να τον χωρίσει επειδή την πίεζε να κάνει σεξ με τον σκύλο τους.

Η ίδια υποστήριξε πως είχε ανακαλύψει φωτογραφίες κτηνοβασίας σε ένα από τα κοινά τους laptop και ζήτησε εξηγήσεις από τον 51χρονο.

Ζευγάρι σεξ σκύλος

Ο Manzanares της απάντησε πως πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλη και άρχισε να τη μυεί σε αυτόν τον κόσμο, δείχνοντας της φωτογραφίες και video από forum κτηνοβασίας.

Στη συνέχεια άρχισαν να κάνουν σεξ με τον άτυχο Bubba.

Ζευγάρι σεξ σκύλος

Μάλιστα ο 51χρονος χρησιμοποιούσε ένα ειδικό σπρέι ορμονών ώστε να διεγείρει σεξουαλικά τον άτυχο σκύλο και να βγάλει φωτογραφίες αλλά και video την ώρα που έκαναν σεξ όλοι μαζί.

Η Solano, αποκάλυψε πως είχε αρχίσει να… ζηλεύει τη σχέση του φίλου της με τον σκύλο τους και αυτό συχνά οδηγούσε σε καυγάδες.

Τελικά ο 51χρονος καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση, ενώ όταν βγει θα είναι υπό επιτήρηση για δύο χρόνια.

Η 49χρονη δεν καταδικάστηκε, αλλά αν τα επόμενα χρόνια υποπέσει σε παρόμοιο αδίκημα, θα αντιμετωπίσει κι εκείνη την ποινή της φυλάκισης.

ΓΙΑΤΙ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΕ Ο BUBBA

Το άτυχο σκυλάκι λόγω της τραυματικής εμπειρίας που έζησε στα χέρια των ιδιοκτητών του είχε γίνει πάρα πολύ επιθετικό.

Το καταφύγιο ζώων στο οποίο ζούσε προσωρινά ο Bubba διαπίστωσε πως δε θα μπορούσε ποτέ ξανά να γίνει αυτός που ήταν.

«Αυτό το σκυλί δεν μπορεί να υιοθετηθεί. Δεν μπορεί να ανακάμψει. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Εκτέθηκε σε απρόβλεπτη συμπεριφορά και δείχνει σημάδια επιθετικότητας απέναντι στους κτηνίατρους, στους εθελοντές και στους υπαλλήλους του φιλοζωικού σωματείου», ανέφεραν οι ειδικοί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top