Στο πλευρό του Νικολόπουλου ο πολιτικός κόσμος μετά την απώλεια της κόρης του

Άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους και του εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους-Πρώτη ανάρτηση:06/06/2016 19:12

Στο πλευρό του Νικολόπουλου ο πολιτικός κόσμος μετά την απώλεια της κόρης του

​Έχθρες, μίση και αντιπαλότητες μοιάζουν πολύ μικρά μπροστά στο θάνατο. Ακόμη και οι πολιτικοί, μπορεί στην Βουλή και στα τηλεοπτικά πάνελ να ανταλλάσουν βαριές κουβέντες, όταν όμως ένας άνθρωπος τους χαθεί, σπεύδει ο ένας στον άλλο να συμπαρασταθεί.

Αυτό συνέβη και με την περίπτωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη και του ανεξάρτητου βουλευτή κ.Νίκου Νικολόπουλου. Τι και αν οι δυο τους έχουν διαφωνήσει έντονα ακόμη και δημοσίως, όταν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έμαθε το πένθος του ανεξάρτητου βουλευτή, ο οποίος έχασε την Δευτέρα την κόρη του, έβγαλε ανακοίνωση για να τον συλλυπηθεί.

h.jpg

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου», αναφέρει η ανακοίνωση του κυρίου Μητσοτάκη, ο οποίος κάνει ειδική αναφορά στην απόφαση του ανεξάρτητου βουλευτή και της συζύγου του να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους

«Η Νίκη μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τη μάχη της ζωής, όμως η ίδια χάρη στο μεγαλείο ψυχής των γονιών της, θα δώσει δώρο ζωής σε συνανθρώπους μας. Στον Νίκο Νικολόπουλο και την οικογένειά του εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου», προσθέτει ο ίδιος.

Συλλυπητήριο μήνυμα στον κ.Νικολόπουλο και την οικογένεια του απέστειλε επίσης ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ενώ η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια της κόρης του βουλευτή Αχαΐας.

Δείτε επίσης:

ΠΕΘΑΝΕ η κόρη του βουλευτή Νικολόπουλου- «Άγγελος ήρθες άγγελος έφυγες» σπαράζει η μάνα της

Συλλυπητήρια σε Νικολόπουλο για την κόρη του – «Η Νίκη ζει ακόμη» φωνάζει ο ίδιος!

«Το παιδί ψυχορραγούσε…»: Η συγκλονιστική περιγραφή του Νικολόπουλου για τη Νίκη του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top