Βαρεμένος: «Να διαφυλάξουμε τη δημοκρατική λειτουργία της Βουλής»

«Τα χθεσινά επεισόδια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν»

Βαρεμένος: «Να διαφυλάξουμε τη δημοκρατική λειτουργία της Βουλής»

​Για τα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν την Πέμπτη στη Βουλή με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γ. Βαρεμένος.

«Είχαμε κάποια σοβαρά γεγονότα χθες στη Βουλή, τα οποία σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν να πάρουν ακόμα ευρύτερες διαστάσεις. Ιδιαίτερα στη στιγμή που βρίσκεται η χώρα η οποία και μοιάζει παγιδευμένη σε μια στενωπό και πρέπει να διαφυλάξουμε πάση θυσία τη δημοκρατική λειτουργία, όχι μόνο ως αυταξία, αλλά και γιατί είναι ο μόνος δρόμος για να βγούμε από αυτή τη στενωπό», είπε ο κ. Βαρεμένος.

Σημείωσε μάλιστα ότι τα θλιβερά γεγο��ότα της Πέμπτης, συνέβησαν σε μια χρονική στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία Φύσσα, ενώ χαρακτήρισε τη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής «εξωπολιτική».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής τόνισε ακόμα ότι δεν θέλει να κάνει διακρίσεις μεταξύ των μελών του συγκεκριμένου κόμματος.

«Ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να βλέπω τα πράγματα από πάνω, δηλαδή από την πλευρά του προεδρείου. Πρέπει λοιπόν να πω ότι η ομιλία του Μιχαλολιάκου στις προγραμματικές δηλώσεις δεν ήταν σε αυτό το στίγμα, δεν ξέρω αν σημαίνει τίποτα αυτό».

Τέλος υπογράμμισε ότι «οι κανονισμοί πρέπει πάση θυσία να εφαρμοστούν, υπάρχει νόμος και διατάξεις σε αυτή τη δημοκρατία η οποία πρέπει να αυτοπροστατευτεί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top