Ζωή Κωνσταντοπούλου: Φιλιά και αγκαλίτσες με τον σύζυγό της σε παραλία

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Φιλιά και αγκαλίτσες με τον σύζυγό της σε παραλία

​Μπορεί σαν Πρόε��ρος της Βουλής να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της και τις τελευταίες μέρες να έκανε έξαλλους με τη συμπεριφορά της πολλούς βουλευτές, όμως στην προσωπική της ζωή η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι τρυφερή, στοργική και πολύ ερωτευμένη!

11897177_10153098384148157_1237325427_n.jpg

Έτσι δείχνουν οι φωτογραφίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα. Σε αυτές φαίνεται η κυρία Κωνσταντοπούλου να φορά το μπικίνι της και να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία των Γιάλτρων στην Αιδηψό αγκαλιά με τον σύζυγό της. Μάλιστα φαίνεται πως ήθελαν να μείνουν τελείως απομονωμένοι αφού προτίμησαν να μην πάνε σε οργανωμένη παραλία. Έτσι πήραν τις πετσέτες τους, ένα ψυγειάκι, το σκύλο τους και την αγάπη τους….

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν αναγκαστεί να γυρίσει από τις διακοπές της για να ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής το τρίτο μνημόνιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο πρωθυπουργός πήρε πολλές φορές στο κινητό την κυρία Κωνσταντοπούλου ώστε να της πει να επιστρέψει για να ανοίξει την Βουλή. Εκείνη τελικά του έκανε την χάρη και το σήκωσε μία φορά…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top