Μόνο στο STAR: Το ταξίδι του Γ. Βαρουφάκη στην Αίγινα

Τι δήλωσε ο υπουργός και η σύζυγός του Δ. Στράτου

Μόνο στο STAR: Το ταξίδι του Γ. Βαρουφάκη στην Αίγινα

​Στο εξοχικό σπίτι τους στην Αίγινα βρέθηκαν για μια μέρα το Σαββατοκύριακο ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δ. Στράτου και η κάμερα της εκπομπής «Μία» τους τσάκωσε μέσα στο πλοίο της επιστροφής.

Το Σάββατο το βράδυ η κα Στράτου είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη θέα της βίλας τους στην Αίγινα που είναι και το ησυχαστήριο του υπουργού Οικονομικών.

stratou.jpg

Μάλιστα ο κ. Βαρουφάκης και η σύζυγός του δεν έκρυψαν την έκπληξή τους όταν είδαν το τηλεοπτικό συνεργείο, με τον υπουργό να ρωτά τους δημοσιογράφους: «Καλά εσείς άλλη δουλειά δεν έχετε»;

Πάντως και οι δύο ήταν πολύ ευγενικοί και όπως είπαν επισκέφτηκαν την Αίγινα για μία μόνο μέρα.

«Πήγαμε για μια μέρα στην Αίγινα για να ξεφύγουμε λίγο, αλλά οι υποχρεώσεις δεν φεύγουν ούτε στην Αίγινα», είπε ο κ. Βαρουφάκης.

Οι δυο τους πάντως ήταν αρκετά άνετοι, ενώ στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκαν και φωτογραφίες του ζευγαριού, να κάθεται στο σαλόνι του πλοίου και να κουβεντιάζει.

Όσο για το σπίτι στην Αίγινα, όπου συχνά πυκνά ο κ. Βαρουφάκης και η σύζυγός του αναζητούν την ηρεμία και τη γαλήνη; Η γερμανική εφημερίδα Bild έκανε ολόκληρο αφιέρωμα, αποκαλύπτοντας ότι έχει έκταση 175 τ.μ, έχει πισίνα, ενώ ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός είναι μοντέρνος δια χειρός του γνωστού αρχιτέκτονα Α. Ζαμπίκου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top