Τσίπρας: Δώστε την ευκαιρία στην Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ

«Όχι για να πάρουμε ρεβάνς αλλά για να ενώσουμε δυνάμεις»

Τσίπρας: Δώστε την ευκαιρία στην Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ
Να δώσουν αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε για ακόμη μία φορά τους πολίτες ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας από την Άρτα.
«Ζητάμε από το λαό να μας δώσει μια ευκαιρία ολόκληρη, απλόχερα και χωρίς τσιγκουνιές. Έδωσε και στο παρελθόν πολλές φορές ολόκληρη ευκαιρία. Τώρα ήρθε η ώρα να τη δώσει και στον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά. Όχι για να φέρουμε τη ρεβάνς της ιστορίας αλλά για να ενώσουμε δυνάμεις» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως τόνισε ο ίδιος, η αυτοδυναμία θα λύσει τα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους εταίρους στην στρατηγική που έχει χαράξει εδώ και χρόνια.
Ο ίδιος, κατά την άφιξη του με μια ώρα καθυστέρηση στα Ιωάννινα λόγω βλάβης στο αεροπλάνο, δήλωσε ότι μέρα τη μέρα «το ρεύμα νίκης γίνεται ποτάμι», ενώ αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά με την οποία ο πρωθυπουργός τον κατηγορεί για κινδυνολογία.
«Μας λέει ότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφανίσει τη μεσαία τάξη. Ακόμα, όμως, κι αν είχαμε τέτοια πρόθεση, δεν θα μπορούσαμε διότι δεν έχουμε να βρούμε τίποτα όρθιο για να αφανίσουμε. Τη μεσαία τάξη την έχει ήδη εξολοθρεύσει με τις πολιτικές του ο κ. Σαμαράς και η τρόικα» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top