Χ. Αθανασίου: «Γεωργιάδης και Πλεύρης δεν καταψήφισαν την τροπολογία για τον Ρωμανό»

«Μακάρι και σε άλλα θέματα η Βουλή να ομονοεί»

​Ξεκάθαρος ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου, ότι η τροπολογία που επιτρέπει στον Ρωμανό να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή του με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ψηφίστηκε ομόφωνα από τη Βουλή, διαψεύδοντας ότι οι βουλευτές της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης και Θ. Πλεύρης την καταψήφισαν.

«Δεν καταψήφισαν οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης γιατί δεν υπήρξε ονομαστική ψηφοφορία. Με πολλά κόμματα του κοινοβουλίου μας χωρίζει ένα χάσμα ιδεολογικό σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτικό, αλλά απέδειξε η Βουλλή με την ομόφωνη αποδοχή και υπερψήφιση της πρότασης της κυβέρνησης για το ζήτημα της φοίτησης των κρατουμένων ότι όταν επικρατεί σύνεση μπορεί να ομονοεί. Και άλλοι βουλευτές είχαν διαφορετική άποψη αλλά όμως η διατύπωση μιας διαφορετικής άποψης δεν σημαίνει και καταψήφιση του νομοσχεδίου», δήλωσε ο κ. Αθανασίου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης όλες οι πτέρυγες στη Βουλή υπερψήφισαν την τροπολογία και εξέφρασε την ευχή αυτό να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις.

«Είναι μια σπάνια περίπτωση που μια τροπολογία περνάει από τη Βουλή ομόφωνα. Εύχομαι να ομονοεί η Βουλή και σε άλλα θέματα», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top