Δέσμευση Σαμαρά: Μόλις βελτιωθούν τα πράγματα, θα αποκαταστηθούν οι αδικίες

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας»

Δέσμευση Σαμαρά: Μόλις βελτιωθούν τα πράγματα, θα αποκαταστηθούν οι αδικίες

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε δίπλα σας» τόνισε στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Δένδια στο υπουργείο Προστασίας Τάξης.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον κ. Δένδια για θέματα του υπουργείου και διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία αλλά και ο ελληνικός λαός αναγνωρίζουν το έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας: «Σήμερα είναι Μεγάλη Πέμπτη. Είναι ημέρα συνείδησης. Και ήταν καθήκον μου να είμαι μαζί σας και να σας πω από την ψυχή μου αυτά τα λίγα λόγια. Όχι για να σας δώσω παραπάνω κίνητρα για δουλειά, γιατί αυτό το έχετε αποδείξει ότι το κάνατε ως Έλληνες και δεν χρειάζεστε τέτοια κίνητρα, αλλά για να σας πω μόνο ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Γιατί γνωρίζουμε το τι τραβάτε. Και θέλω να ξέρετε ότι όλοι μας σκεπτόμαστε και αγωνιούμε την ημέρα εκείνη που θα μπορέσουμε να ανταποδώσουμε ως πολιτεία αυτά τα οποία ολόκληρος ο Ελληνικός λαός σας χρωστάει για το θαυμάσιο έργο το οποίο επιτελείτε».

Ο πρωθυπουργός κατέληξε τονίζοντας ότι η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να επανορθώσει και να αποκαταστήσει τις αδικίες και θα το κάνει μόλις βελτιωθεί η κατασταση: «Μόλ��ς βελτιωθούν τα πράγματα -ελπίζω σύντομα- υποχρέωση της Πολιτείας θα είναι να αποκαταστήσει τις θυσίες όλων εκείνων που με τέτοια ευσυνειδησία έκαναν το καθήκον τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top