«Δημοκρατικό τόξο που να σώσει τη χώρα από τη φιλελεύθερη λαίλαπα» ζητά ο Καμμένος

Εξήγγειλε «άμεση δημοκρατία» στις εσωτερικές διαδικασίες των ΑΝΕΛ

Τη δ��μιουργία ενός δημοκρατικού τόξου για τη διακυβέρνηση της χώρας «που θα σώσει τη χώρα από την καταστροφή και την κοινωνία από τη φιλελεύθερη λαίλαπα» ζήτησε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σύμφωνα με τον ίδιο ο πατριωτισμός είναι η ιδεολογική πλατφόρμα του κόμματος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε ότι στις διαδικασίες του συνεδρίου θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά η «άμεση δημοκρατία» και ότι όλα τα ��ργανα του κόμματος θα εκλέγονται από τον λαό. Το ίδιο θα συμβεί και με τις εσωκομματικές διαδικασίες του κόμματος και τον τρόπο διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Το μόνο αδιαπραγμάτευτο πράγμα είναι η Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων» διευκρίνισε ο ίδιος.
Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο καθοριστικό γεγονός και πρόσθεσε ότι «το μεταπολιτευτικό μοντέλο απέτυχε».

«Διάλεξαν λάθος πειραματόζωο, χρησιμοποίησαν ως μέσο τον έλεγχο του χρέους, οι αιτίες υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο και οι ντόπιοι συνεργάτες που, ως δοσίλογοι και προδότες, οδήγησαν σε αυτό, να ερευνηθούν ενδελεχώς και οι υπεύθυνοι να πάνε εκεί που πάνε οι προδότες. Το χρωστάμε στους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, σε αυτούς που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν, στους 1.800.000 ανέργους, στους γονείς μας και στα ιερά κόκκαλα των Ελλήνων» υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top