Απίστευτη ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ από Τραμπ: «Προσπάθησα να την π@δήξω»

Ρεσιτάλ μισογυνισμού από τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ

​Τη χυδαιότητα και το μισογυνισμό του Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε η Washington Post, δημοσιοποιώντας ιδιωτική συζήτηση που είχε ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2005 και στην οποία εξιστορεί την προσπάθειά του κάνει σεξ με μια παντρεμένη γυναίκα.

Στη συνομιλία αυτή ο Τραμπ φορούσε μικρόφωνο και συνομιλούσε με τον Μπίλι Μπους, παρουσιαστή της εκπομπής «Access Hollywood» του NBC και ακούγεται να λέει:

«Προσπάθησα να την π@δήξω. Ήταν παντρεμένη. Την προσέγγισα την πουτ@ν@ αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω».

Μάλιστα αποκαλύπτοντας τον τρόπο που ρίχνει τις γυναίκες είπε:

«Απλά αρχίζω να τις φιλάω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις. Τις πιάνεις από το μ@ν@. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες».

Φυσικά το βίντεο αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο η αντίπαλός του Χίλαρι Κλίντον.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτόν τον άνδρα να γίνει πρόεδρος», έγραψε στο Twitter και σε άλλο τιτίβισμά της έγραψε πως οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να τον σταματήσουν.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν δήλωσε αηδιασμένος με όσα άκουσε, ενώ έντονες ήταν οι αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Μετά από το σάλο που προκλήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και μέσω ��ης σελίδας του στο facebook ανέβασε βίντεο στο οποίο λέει:

«Ποτέ δεν είπα πως είμαι ο τέλειος άνθρωπος, ούτε προσποιήθηκα πως έχω ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είμαι. Έχω πει κι έχω κάνει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει και τα λόγια που εμφανίζομαι να έχω πει στο βίντεο αυτό προ δέκα και πλέον ετών είναι μέσα σ’ αυτά που μετάνιωσα. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά πως αυτά τα λόγια δεν αντανακλούν αυτό που πραγματικά είμαι. Τα είπα: είχα άδικο και ζητώ συγγνώμη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top