ΧΑΟΣ στο Σάρλοτ: ΝΕΚΡΟΣ ο άντρας που πυροβολήθηκε στις διαδηλώσεις- Απαγόρευση κυκλοφορίας

Μετά τον θάνατο ενός Αφροαμερικανού από πυρά αστυνομικού

​Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο άνδρας που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα επεισόδια ξέσπασαν μετά τον θάνατο ενός Αφροαμερικανού από πυρά αστυνομικού

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο αγνώστων στοιχείων άνδρας έχασε τη ζωή του παραμένουν αδιευκρίνιστες με την αστυνομία να υποστηρίζει αρχικά ότι πυροβολήθηκε από πολίτη.

Ο δικηγόρος Έντι Τόμας ωστόσο που βρέθηκε στο σημείο στο οποίο συνέβη το περιστατικό υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο ανάμεσα σε διαδηλωτές.

Αντίθετα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε νεκρός είτε από κάποιο από τα χημικά που εκτόξευσε η αστυνομία είτε από κάποια πλαστική σφαίρα, η οποία τον έκανε να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με το κεφάλι στο τσιμεντένιο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Την ίδια ώρα οι αρχές ανακοίνωσαν ότι προχωρούν στην επιβολή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 6 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) σε εφαρμογή της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί στην πόλη.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top