Το τρενάκι του... μυστηρίου! Οδηγός εγκατέλειψε τους επιβάτες στην μέση της διαδρομής

Απίστευτο περιστατικό στην Ισπανία

Το τρενάκι του... μυστηρίου! Οδηγός εγκατέλειψε τους επιβάτες στην μέση της διαδρομής

"Παγωτό" έμειναν οι περίπου 100 επιβάτες που επέβαιναν στο τρένο που εκτελούσε τη διαδρομή Σανταντέρ – Μαδρίτη στην Ισπανία, όταν δύο ώρες μετά την αναχώρησή του, ο οδηγός του τρένου τράβηξε χειρόφρενο στη μέση της διαδρομής, επειδή τέλειωσε η βάρδιά του!

Το τρένο ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Μαδρίτη στις 23:15 την Τρίτη, αλλά καθυστέρησε να φύγει από το Σανταντέρ και έτσι για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ο οδηγός της αμαξοστοιχίας αποφάσισε να σταματήσει έξω από το χωριό Οσόρνο γύρω στις 21:30 επειδή, όπως είπε σχόλασε!

Αψηφώντας τους επιβάτες, ο οδηγός έσβησε τη μηχανή, κατέβηκε από το τρένο και άφησε σύξυλους εκατοντάδες επιβάτες στη μέση της διαδρομής, χωρίς να ενδιαφερθεί αν υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός για να τον αντικαταστήσει.

Οι επιβάτες είπαν ότι τους ενημέρωσαν πως η καθυστέρηση οφειλόταν σε «τεχνικά προβλήματα», ενώ λίγο αργότερα πληροφορήθηκαν ότι ο οδηγός δεν μπορούσε να συνεχίσει παραπάνω ώρες από αυτές που όριζε η βάρδιά του, διότι αυξανόταν ο κίνδυνος να προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Ο κρατικός φορέας σιδηροδρομικών "Renfe" αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους επιβάτες και να δρομολογήσει άλλο τρένο προκειμένου να τους εξυπηρετήσει, ενώ παράλληλα διέταξε εσωτερική έρευνα.

Εκπρόσωπος των οδηγών τρένων, υποστήριξε πάντως ότι ο οδηγός δεν είχε σκοπό να ταλαιπωρήσει τους επιβάτες, ούτε να κάνει διαμαρτυρία, αλλά αναγκάστηκε να τραβήξει χειρόφρενο, σεβόμενος τον νόμο. Όπως είπε ο εκπρόσωπος, αν και ο οδηγός ενημέρωσε επανειλημμένα τους αρμοδιούς του πως τελειώνει η επιτρεπόμενη βάρδια του, κανείς δεν τον άκουσε, οπότε απλά... διέκοψε το δρομολόγιο!

Τελικά, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, οι δυσαρεστημένοι επιβάτες έφθασαν στον τελικό προορισμό τους, γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top