Ο χορός της Μισέλ στη Ντε Τζένερις και οι selfie με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Άκρως απολαυστική η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

​Συμπαρουσιάστρια της Έλεν Ντε Τζένερις έγινε η Μισέλ Ομπάμα σε μία απολαυστική εκπομπή που τα είχε όλα… μέχρι και τον κούκλο Μπράντλεϊ Κούπερ. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μπήκε στο πλατό χορεύοντας.

590_ea660c50bc5a9f5a1a5a143c49a89ab2.jpg

«Ήρθες με μεγάλη αυτοκινητοπομπή, πού πάρκαρες;», την ρώτησε η Ντε Τζένερις και όταν της απάντησε ότι τα αυτοκίνητα ήταν στον δρόμο έξω από το στούντιο, την ενημέρωσε ότι δεν επιτρέπεται να παρκάρουν εκεί. «Θα πάρεις κλήση», την προειδοποίησε. Αμέσως μετά, σύνδεση με τον εν λόγω χώρο έδειξε έναν γερανό να «σηκώνει» ένα από τα αυτοκίνητά της, με την Ομπάμα να σχολιάζει «Κάποιος θα μπει σε μπελάδες…».

2.jpg

Η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα μίλησε για τα συναισθήματά της καθώς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο αλλά και τις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσουν οι κόρες της, Σάσα και Μαλία όταν θα έρθει η ώρα να μετακομίσουν από την Ουάσινγκτον.

«Προσπαθούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μνήμες και για τις δύο τους», είπε η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτωντας τι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στο Λευκό Οίκο.

«Έχουν διαχειριστεί τόσο καλά την κατάσταση αυτή. Η μεγαλύτερη αγωνία μου ήταν να βγουν κατά το δυνατόν αλώβητες από αυτή την ιστορία. Είμαι υπερήφανη γιατί είναι δύο έξυπνες, ευφυείς νεαρές γυναίκες», είπε για τις κόρες της η Ομπάμα.

12.jpg

Επίσης ως «συμπαρουσιάστριες», οι δυο τους υποδέχθηκαν τον Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον οποίο φρόντισαν να βγάλουν selfie, αλλά και τον Στεφ Κάρι.




Δείτε τα βίντεο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top