ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την πτήση MH370 που είχε εξαφανιστεί! Τι συνέβη με τον πιλότο και την ερωμένη του

Αντάλλαζε μηνύματα με μια παντρεμένη γυναίκα, λένε οι νέες πληροφορίες

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την πτήση MH370 που είχε εξαφανιστεί! Τι συνέβη με τον πιλότο και την ερωμένη του

​Μπορεί να έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από την ημέρα που εξαφανίστηκε η μοιραία πτήση MH370 της Malaysia Airlines με τους 239 επιβαίνοντες, ωστόσο ακόμα γίνονται αποκαλύψεις!

Το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ και έκτοτε κανείς δεν έμαθε τι απέγινε… Τα σενάρια πολλά… Ένα από αυτά ήταν οι υποψίες των αρχών για σύνδεση του πιλότου Zaharie Ahmad Shah με την τρομοκρατία καθώς ερωτήματα προκαλεί και ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που έλαβε από μια γυναίκα λίγο πριν την απογείωση του μοιραίου αεροσκάφους.

Η νέα αποκάλυψη της Daily Mail αναφέρει ότι ο κυβερνήτης αντάλλαζε μηνύματα με μια παντρεμένη γυναίκα για ένα προσωπικό ζήτημα δύο ημέρες πριν τις 8 Μαρτίου 2014.

Ακόμα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι είχε αναπτύξει σχέση με τη Fatima Pardi, με εκείνη να υποστηρίζει πως δεν ήταν ερωτική. Δεν αποκάλυψε όμως το περιεχόμενο του προσωπικού μηνύματος που της έστειλε στο Whats App.

Παρά το γεγονός ότι η σχέση τους είχε παγώσει, ο Zaharie Ahmad Shah ήταν σαν πατέρας για τα τρία της παιδιά. Η 35χρονη πρώην νηπιαγωγός, που αρνήθηκε να μιλήσει στο The Australian για το περιεχόμενο των τελευταίων μηνυμάτων τους, αναφέροντας ότι ήταν προσωπικά.

«Από τότε έχω αρνηθεί να δώσω συνεντεύξεις επειδή φοβάμαι πως ότι πω θα παρερμηνευτεί και θα πληγωθούν οι συγγενείς του Zaharie Ahmad Shah. Φυσικά υπήρχαν κουτσομπολιά. Ο κόσμος πάντα θα μιλάει είτε είσαι καλός είτε κακός. Πιστεύουν ότι είμαι η άλλη γυναίκα», σημείωσε.

Οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί τις εβδομάδες πριν από την εξαφάνιση της ��οιραίας πτήσης, με την 35χρονη να υποστηρίζει πως δεν είχαν σχέση.

Η Fatima Pardi ανακρίθηκε 4 φορές από τους ερευνητές που εξέταζαν τι συνέβη στη μοιραία πτήση.

Παρόλα αυτά μπορεί και ποτέ να μην μάθουμε για ποιο λόγο εξαφανίστηκε το συγκεκριμένο αεροσκάφος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top