ΣΕΙΣΜΟΣ Ιταλίας: Ένα απέραντο νεκροταφείο το Αματρίτσε- Ελπίδα για επιζώντες μέσα στα χαλάσματα

Μέχρι τις 7 το πρωί ο αριθμός των μετασεισμών είχε φτάσει τους 470

Μέσα στα χαλάσματα και την απόλυτη καταστροφή που προκάλεσαν τα 6,2 Ρίχτερ στο Αματρίτσε της Ιταλίας, η ελπίδα για επιζώντες δεν σβήνει.

αρχείο λήψης (4).jpg
Σωστικά συνεργεία και απλοί πολίτες προσπαθούν ακόμη και με τα χέρια, προκειμένου να σώσουν τυχόν εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια.

17013279.jpg
«Δεν θα σταματήσουμε όσο υπάρχει ελπίδα να βρεθούν επιζώντες» δηλώνουν οι ιταλικές αρχές.

17013280.jpg
Ωστόσο, ο απολογισμός των θυμάτων είναι τραγικός. Μέχρι στιγμής 247 είναι οι νεκροί, περίπου 400 οι τραυματίες και εκατοντάδες οι αγνοούμενοι.

italia_syntrimmia7.jpg
Μόνον στην ευρύτερη περιοχή του Αματρίτσε οι νεκροί ξεπερνούν τους 200. Ανάμεσα στα θύματα του σεισμού είναι και ξένοι πολίτες, δυο Ρουμάνοι και ένας Ισπ��νός.

Εντωμεταξύ, η μετασεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται ακατάπαυστα και ήδη μέχρι τις 7 το πρωί, ο αριθμός των μετασεισμών είχε φτάσει τους 470!

Στην Πεσκάρα ντελ Τρόντο, μια παιδική χαρά έχει αναγκαστικά μετατραπεί σε νεκροτομείο. Εκεί μεταφέρονται οι σοροί των νεκρών και τα φέρετρα για τις κηδείες τους.

italia_syntrimmia5_533_355.jpg
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ανάμεσα στους νεκρούς υπάρχουν πολλά παιδιά. Μικρότερο θύμα του καταστροφικού σεισμού στο Αματρίτσε, είναι ένα κοριτσάκι μόλις 8 μηνών, το παιχνίδι του οποίου βρέθηκε στα συντρίμμια.

italia11_633_355.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΕΙΣΜΟΣ Ιταλίας: Τα σύμβολα της τραγωδίας και της ελπίδας- Η Αματριτσιάνα βοηθά τους πληγέντες!

To απόλυτο ΔΡΑΜΑ στην Ιταλία! 247 οι νεκροί και ανάμεσά τους πολλά παιδιά- Το μικρότερο 8 μηνών

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top