Τρόμος στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί και πανικός σε εμπορικό κέντρο στη βόρεια Καρολίνα

Αποκλεισμένη η περιοχή από την αστυνομία-Κάποιοι έκαναν τους πεθαμένους

Τρόμος στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί και πανικός σε εμπορικό κέντρο στη βόρεια Καρολίνα

​Ο απόλυτος πανικός επικράτησε σε εμπορικό κέντρο στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, όταν ακούστηκε ένας θόρυβος σαν πυροβολισμός από το εστιατόριο.

081316wtvdcrabtreemallshooting02.jpg
Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη στο Crabtree Valley Mall, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να αρχίσουν άπαντες να τρέχουν προς την έξοδο, ή για να καλυφθούν. Κάποιοι είχαν πέσει στο πάτωμα, κάνοντας τους νεκρούς και μόλις ακούστηκε η έκκληση από την αστυνομία να εκκενώσουν το χώρο, σηκώθηκαν και άρχισαν να τρέχουν.

081316wtvdcrabtreemallshooting03.jpg
Πηγές της αστυνομίας, αναφέρουν ότι ακούστηκε ένας θόρυβος σαν πυροβολισμός και αμέσως μετά επικράτησε πανικός, καθώς άπαντες άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο του εμπορικού κέντρου. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε την επιχείρηση δεν επιβεβαίωσε ωστόσο ότι όντως υπήρξε πυροβολισμός.

081316wtvdcrabtreemallshooting04.jpg
Η γύρω περιοχή και το εμπορικό κέντρο έχουν αποκλειστεί, ενώ αναζητούνται οι πιθανοί δράστες. Προς το παρόν δεεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

081316wtvdcrabtreemallshooting15.jpg
Μάλιστα η αστυνομία δεν αποκλείει τον πανικό δίχως λόγο, καθώς δεν υπάρχει κάποιος μάρτυρας που να δηλώνει ότι άκουσε πυροβολισμούς. Το σήμα, ωστόσο, δόθηκε στις 2:45μ.μ., κινητοποιώντας όλες τις δυνάμεις της τοπικής αστυνομίας.
081316wtvdcrabtreemallshooting18.jpg
usa4.jpg
081316wtvdcrabtreemallshooting13.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top