Ο Τραμπ το πήγε σε άλλο επίπεδο: «Ο Ομπάμα ίδρυσε το Ισλαμικό Κράτος»

Συνιδρυτής του είναι η Χίλαρι Κλίντον

Ο Τραμπ το πήγε σε άλλο επίπεδο: «Ο Ομπάμα ίδρυσε το Ισλαμικό Κράτος»

​Και τι δεν είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του στο Φορτ Λοντερνταίηλ. Αρχικά φιλοδώρησε τον Ομπάμα: «Το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) τιμά τον Πρόεδρο Ομπάμα. Είναι ο ιδρυτής του ΙΚ. Είναι ο ιδρυτής του ΙΚ. Είναι ο ιδρυτής. Ίδρυσε το ΙΚ. Και θα έλεγα ότι συνιδρυτής θα είναι η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον».

Δεν ξέχασε φυσικά τα Μέσα Ενημέρωσης μαζί με την Χίλαρι: «Θα πω ότι τα Μέσα είναι διεφθαρμένα σχεδόν όσο και η Χίλαρι Κλίντον, το εννοώ».

Κι επειδή είδε, για την ακρίβεια του έδειξαν, τον πατέρα του δολοφόνου 49 ανθρώπων σε μπαρ στο Ορλάντο σε ομιλία της Χίλαρι στο Κίσσιμι της Φλόριντα, ξεσπάθωσε: «Δεν ήταν τρομερό όταν ο πατέρας του ζώου που σκότωσε τον υπέροχο κόσμο του Ορλάντο καθόταν με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του ακριβώς πίσω από τη Χίλαρι Κλίντον»;

Και φυσικά δεν ξέχασε τα όπλα. «Πρέπει να προστατεύσουμε τη δεύτερη τροπολογία από εκείνη. Βρίσκεται υπό πολιορκία». Με όλα αυτά ήταν φυσικό να υπάρξουν ταραχές. Αρχικά στη δική του ομιλία όπου κάποιοι οδηγήθηκαν έξω δια της βίας.

Και στην ομιλία της Κλίντον νεαρός παρουσιάστηκε ξαφνικά πολύ κοντά στο βήμα, αλλά επενέβησαν οι άνδρες ασφαλείας ακαριαία. Αμέσως μετά εμφανίσθηκαν κάποια πανό που ζητούσαν... την απελευθέρωση των ζώων.

Ο Τραμπ έχει επηρεάσει κόσμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως αυτό τον νεαρό που αποφάσισε να σκαρφαλώσει εξωτερικά με βεντούζες στο Τραμπ Τάουερ της Νέας Υόρκης, διότι όπως είπε ήθελε να τον δει από κοντά. Όπως και καλλιτέχνη που είχε φιλοτεχνήσει ένα Τ με την αμερικανική σημαία επειδή θαυμάζει τον Τραμπ. Κάποιοι το έκαψαν.

Ο καλλιτέχνης όμως στάθηκε στο ύψος του: «Είπα, μην ανησυχείτε κ. Τραμπ αύριο στις 3 θα κατασκευάσω και θα στήσω ένα καινούργιο, μεγαλύτερο, τεράστιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top